Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mért néztek örökké a csajoknak a mellét vagy a, , popsiát''?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 20:54
1/9 anonim válasza:
H, én személy szerint az arcát, és a lábát nézem legelőször az illetőn.
2/9 anonim válasza:
Azt hittem ertelmetlenebb, idiotabb kerdeseket mar nem fogok latni mint eddig...
3/9 anonim válasza:
Mert jó..
Ez ősi ösztön :P
Egyszerűen reflexből nézzük..
5/9 anonim válasza:
Én a szemébe nézek legelőször. :)
6/9 anonim válasza:
Hagyjuk a segged, mutasd a veséd!
7/9 anonim válasza:
Miert, zavar, hogy a tiedet nem nezik meg?!
8/9 A kérdező kommentje:
Nyugi meg nézik nem is kevesen csak kíváncsi voltam h mi ennyire érdekes benne
2015. szept. 5. 21:55
9/9 raczviktor válasza:
Nálam reflexből jön, egyszerűen azért mert az a legizgatóbb része a nőnek. Mint egy szkenner: arc, mell, fenék, lábak, összkép. Tudom hogy durva, de a legtöbb férfi ilyen ösztönösen működik, egy idő után meg csak megszokásból, mert jól esik a szemnek egy gyönyörű nő látványa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!