Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni viszonzatlan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni viszonzatlan szerelem esetén?

Figyelt kérdés
Már évek óta tetszik egy fiú, pedig tudom, hogy ebből nem lehet semmi. Mégsem tudok továbblépni, viszont félek, hogy így elveszítem a lehetőségeket, mert azt az időt, amit ismerkedésre használhatnék elpazarlom olyasvalakire, aki nem akarna tőlem semmit. Ilyenkor mit lehet tenni?

2016. febr. 8. 18:08
 1/6 A kérdező kommentje:
18/L
2016. febr. 8. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
szenvedni
2016. febr. 8. 18:12
 3/6 anonim válasza:
Az első dolog , hogy ne félj semmitől!Ha biztos vagy benne , hogy nem akar tőled semmit , csöndesen bele kell nyugodni.Ebben tudnak segíteni a barátok.Mindenre légy nyitott , nevess sokat , és meglátod , hogy minden fiút leveszel a lábáról.Szóval hajrá csajszi!:D
2016. febr. 8. 18:32
 4/6 anonim válasza:
Próbálj új embereket is feléismerni,próbálj ki sok különleges dolgot légy nyitott az emberek felé, bárhol találkozhatsz egy másik fiúval.;-)
2016. febr. 8. 20:49
 5/6 anonim válasza:
az előbb véletlen elírtam..megismerni*
2016. febr. 8. 20:51
 6/6 anonim válasza:
Tudom hogy közhely, de ilyenkor egyféleképp jöhetsz ki jól a dologból, mégpedig ha továbblépsz. 18 évesen még nagyon fiatal vagy, és még rengeteg jó dolgot hozhat neked az élet, ez még nem az a kor, amikor le kell horgonyozni valaki mellett, főleg ha hosszú ideig nem jártál sikerrel. Ha évek óta sem volt meg a "szikra" köztetek, akkor nem ő az igazi, és a párkapcsolatotok is egy nagy kínlódás lenne, annál pedig már jobb az, ha ráhagyod. Fel a fejjel, és hozd ki a legjobbat a jövődből:) 29/F
2016. febr. 14. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!