Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok tovább lépni mit tegyek?
Sablon duma, de menj emberek közé, beszélj másokkal stb.
Nem feltétlenül másik szerelem keresése legyen a cél, de szerintem végül az oldana meg mindent teljesen (vagy sok idő)
Gondolataid is tereld el, egyszerűen kösd le magad és idővel tovább lépsz
Fáj, eleged van?
Ez ilyen!! Tudod az élet néha zord, és kemény, de tovább kell tudni lépni.
Nem ér egy fiú sem és lány sem annyit, hogy szenvedj érte.
Na persze akkor meg főleg nem ha ő nem is viszonozza a szeretetet. :/
Azt nemtudom, hogy lány vagy fiú-e az illető aki miatt szenvedsz, de ez pillanatnyilag töknyolcmindegy! :/
Én is voltam ilyen helyzetben, én egy lány miatt keveredtem bajba. Életemet adnám érte, és bármit megtennék, hogy az enyém legyen, de ez nem lehetséges, és amikor láttam, hogy mással van, akkor megvertem a pasiját, mert olyan fájdalmat éreztem, hogy az leírhatatlan.
Ahogyan elöttem is írták, sokat menj közösségbe, és valamivel mindig foglald el magad!
Fel a fejjel! :))
És ha a társaság meg a lefoglaltság is csak ideig óráig segít?
Egyfolytában úgy se tudod magad annyira lefoglalni, hogy egyáltalán ne gondolj rá! Hogy lehet ezen tovább lépni???? Én sem tudom....:( hogy ne ő járjon egyfolytában a fejedben, ne arra gondolj, hogy mi lett volna, ha, ne arra gondolj, hogy bárcsak veled lenne.....HOGY LEHET EZEN TOVÁBBLÉPNI, hogy ne őrülj bele??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!