Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adtok valami jó tanácsot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adtok valami jó tanácsot?

Figyelt kérdés

Borzasztóan tudok fogalmazni előre is elnézést!!

Van egy barátnőm! 14 éves, én egyel fiatalabb. 4-5 hónapja ismerem és csak most jöttünk össze olyan 4 napja. Már 2.nap tudta mindenki!!

Na de menjünk egy picit vissza!

Az a nap mikor öszejöttünk nagyon jó volt!! Elmondta hogy, tetszem neki egy ideje, én is így voltam vele!!

Aztán jött a második nap, megbetegedett!! Kevesebbet is tudtunk együt lenni!! Nem is éreztem rajta hogy szeret.... :(

Aztán a harmadik nap ugyanezt láttam rajta!! Majd mikor mentünk ki a suliból akkor jött egy fiu barátja akivel össze volt veszve!! Mondhatjuk azt hogy, most is "veszekedtek"!!

Leginkább azon hogy, ő miért nem szólt neki hogy, van baràtja! Aztán lezajlott a dolog! Hazamentem. Össze voltam zavarodva, ideges is voltam!!

Majd nem tudom mikor írt rám facen!

Megkerdeztem hogy hol volt, meg STB!!

Azt válaszolta hogy az egyik barátnőjével meg azzal a csávóval voltak bicózni.........

Ki is békültek!

Aztán meg kérdeztem tőle hogy: Szeret engem annyira mint én őt?

Kicsit besértődött! Aztán elmondta hogy azzal a faszival azt beszélték hogy, én miért nem áltam ki érte a "vita" közben??!! Meg ilyenek.

Részbenn igaza volt....

Majd elmondta hogy nagyon beteg!

Azóta nem is irt!! Nem tudom hogy, mi legyen!!!

Szakíthatnék vele. De nem akarok!!

Mindenki azt mondta hogy, ez nem fog sokáig tartani, ilyen r*ban olyan k**va, alkoholista, cigizik.....

Nem akarom hogy rajtam röhögjenek!!

Ha szakítanék vele akkor ő se hagyna békén! Se a többiek!! De ebbe a kapcsolatba papucsnak érzem magam!!

:(

Segítsetek!!!!

2016. febr. 6. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyelvtan hármas! Foglalj helyet. ;-)

Amúgy 13 évesen belehalnal, ha nem lenne baratnod?:-)

De most komolyan?

2016. febr. 6. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyerek szerelem ez.. Hagyd a fenebe..Valszeg bezabalsz 2-3 tablacsokit egy kis CS-zes azt jobban leszel.
2016. febr. 6. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az önbecsülésed nem ér annyit mint egy csaj, akkor tessék. Lehet játszani tövább a Barátok Közt sorozatot. Én helyedben dobnám. Nem halz bele a szakításba. Elég csaj van még.
2016. febr. 6. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
De hát ez nem kapcsolat, sosem volt az!! Itt nincs miért szakítani, mert nincs kivel. Az, hogy egy nap azt mondta, hogy "szeret", az még nem jelent semmit sem, főleg, ha már másnapra el is felejtette. Te is felejtsd el ezt a lányt, ne is foglalkozz vele, ne írjál neki a facebookon sem! És mitől beteg folyton. Csak nem iszik??? A tanárok tudják?? Inkább az alkoholizmusával kellene foglalkozni.
2016. febr. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!