Filmet szeretnék forgatni és nem tudom hol kezdjem és gondoltam majd ti adtok tanácsot. A filmem verekedés röl szeretném hogy szoljon és mivel kezgyem el ezt az egészet?
Figyelt kérdés
#szék #kelékek:asztal
2015. aug. 27. 17:07
1/6 anonim válasza:
Kicsit fura kérdés...
Hol szeretnéd publikálni a filmet?
Milyen hosszú lenne?
Dokumentum film lenne? Nem egészen értem...
2/6 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy publikálni?
és hát nem tom 50 perces vagy 1 órás
2015. aug. 27. 18:04
3/6 A kérdező kommentje:
és nem dokumentum filmre gondoltam hanem akció filmre mind pl a jackhie chan vagy bruce lee. segitesz?
2015. aug. 27. 18:14
4/6 szántóvető válasza:
ne röhögtess mán :D hun találsz olyan harcművészeket akik hitelessé teszik a jeleneteket?
keress meg filmkiadókat a forgatókönyveddel de ha nem tetszik meg nekik akkor magadnak kell a költségeket előteremteni.tartok tőle 2 tábla csokiért csak ilyen kezdő harcművészeket fogsz találni: https://www.youtube.com/watch?v=1ZLN9AzxVa8
5/6 anonim válasza:
Az ilyen filmeknek a stábja több száz, mármint több ezer alkotja. Nem beszélve a költségvetésről, illetve a szakmai tapasztalatról.
6/6 A kérdező kommentje:
értem köszi!
2015. aug. 28. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!