Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk válaszát várom. Ti hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk válaszát várom. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Fiúk, nektek ha van egy komoly kapcsolatotok egy lannyal akit szerettek akkor vagytok mas csajra? Megfordul a fejetekben mas csaj???
2016. jan. 31. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeretek, akkor csak rá összpontosítok. :)
2016. jan. 31. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem hiába nevezik kapcsolatnak..
2016. jan. 31. 19:38
 13/14 Stark2000 ***** válasza:
Meg-meg nézem a lányokat, bár sokkal nagyobb ritkasággal, de alapvetően nem. Arra nem lennék képes, hogy más lánnyal közvetlen legyek, vagy megcsaljam a párom. Ha szeretem, szerelmes vagyok belé, akkor csak ő vele tudom elképzelni az életem hátralevő részét (akár szexről, akár családról van szó..)! :)
2016. jan. 31. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Váltakozó, van aki igen, van aki nem.

Nekem pl nem. Mar több, mint 3 éve szeretek egy leányt, de nem nézek senkire sem "úgy".Habar a leány nem szeret engem, kicsit sem, de ennek ellenére nekem is az a maximum, hogy megnézem a lányt, aztán vagy szép vagy nem, s ennyi.

2016. febr. 1. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!