Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Sokszor van olyan hogy aztérzem hogy meleg vagyok! Bizonytalan vagyok de inkabb azt erzem meleg vagyok! Főleg melegek válaszát várom! Mikor és hogy jottetek rá hogy melegek vagytok? 15/F
Én 13 évesen jöttem rá, hogy meleg vagyok, de 15 éves voltam amikor elfogadtam ezt az egészet!
Először magam sem tudtam feldolgozni főleg nem 13-14 évesen, 15 évesen amikor kiléptem az általános iskolából, jöttem rá igazán, hogy engem nem a lányok érdekelnek!
Megértem a bizonytalanságodat, hiszen a mai napig, így 19 évesen is rátudom mondani egy lányra, hogy szép, szép teste van. Ez azzal magyarázható, hogy minden emberben megvan az, hogy meglássa a szépet, szóval szépérzéke minden embernek van! Viszont lánnyal nem tudnék elképzelni semmiféle szexuális kapcsolatot, viszont érzelmi alapon szeretetet tudok érezni irántuk!
Így mivel szexuálisan nem érdekelnek nem mondom magam biszexuálisnak!
Köszönöm a válaszokat!
Nem nagyon tudom hogy tudnám elfogadni meg azt sem tudom hogyan tudnám elmondani a kornyezetemnek
Sokszor nem is érzem emiatt normálisnak magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!