Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek imponál ha egy lány kezdeményez nálatok?
Figyelt kérdés
Ha nem jön be a csaj akkor csak az érdekel , vagy legalább értékelitek kezdeményezést?2016. jan. 30. 18:26
1/7 anonim válasza:
Persze hogy imponál. Há neked is jólesik ha tetszel valakinek gondolom :D
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan:D. Csak nem tudom nem venné azt valaki tolakodásnak ,hogy csak úgy odamegyek vagy ráírok. Ismerem valamennyire az illetőt , de nem akarom beégetni magam.
2016. jan. 30. 18:36
3/7 anonim válasza:
Csak akkor cinkes ha ilyen levakarhatatlan vagy...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ,nem vagyok.
2016. jan. 30. 18:38
5/7 anonim válasza:
Igen ha a legrondább lány kezdeményezne, akkor értékelem azt és csak nagyon finoman utasítanám el.
6/7 anonim válasza:
Szerintem pozitív dolog :D !16/f
7/7 anonim válasza:
Szerintem rendben van. :)
Ha nem tetszik finoman elutasítom.
De kinek nem tetszik, ha tetszik valakinek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!