Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megviselné, ha dobnám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megviselné, ha dobnám?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megerőszakolták, és azóta lehetetlen még az is, hogy átöleljem. Értem én, hogy ez neki rossz, de én meg így nem fogom mellette sokáig bírni... Tudom, hogy nehéz neki, de nem tudok így vele maradni.
2016. jan. 30. 09:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nehogy kidobd szegényt. Nem tudom kivel tud beszélni erről őszintén rendszeresen rajtad kívül, de ilyenkor mindenképp mellette kellene maradnod. Lehet te vagy neki az, akivel még a legkönnyebben tud erről beszélni (sose lehet tudni). Már csak becsületből is, a 2 év, az 2 év.

Mindenképp forduljatok a problémával szakemberhez, akár tetszik, akár nem. Ez nem játék. Nem csak az ő élete mehet örökre tönkre, hanem benned is olyan nyomok maradhatnak, amikre ugyan csak később jössz rá, de több mint fájóak lesznek.

Nem vagyok szakember, de szerintem 0-ról kell ilyenkor kezdeni. Eleinte csak fogd meg a kezét, éreztesd vele, h ott vagy mellette. Utána nagyon lassan, fokozatosan építsd újra a kapcsolatot.

2016. jan. 31. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!