Van egy vw golf III.1.9tdi autóm most kb 110Le. Egyedi 10x22cm-es intercooler van rajta. Szerintetek egy chiptuning elférne az autóra vagy az a cooler kicsi lenne hozzá és megviselné a motort?
90 lóerős, 20 éves motorból egy nagyobb cooler nem csinál 110 lóerőt, örülj ha visszajön az eredeti 90 köré.
De egy rendberakott motor, egy értemes chipet a gyári hűtőrendszerrel is simán elbír. Nem azon fog múlni, hogy megadja-e magát. És a hangsúly a jó állapotú motoron és a nem kókány chip-en van
Ha meg épített motorod van, akkor bőven tudnod kellene, vagy tudnod kellene kihez fordulj.
AKkor meséld el nekem, hogy mitől kb 110 lóerő a gépsas. Nekem G4-em van, kíváncsi vagyok tényleg
MInden rosszindulat nélkül, TDI G4-em van, 110 lóerős. Egy normális chippel és tökéletes alap motorral minden módosítás nélkül olyan 130 lóerő körülre lehet felvinni értelmesen, nagyon max 140.
Akkor még 5 évvel idősebb 90 lóerős max teljes generál után tud 110et, de az előző tulaj által bemondott kb lóerővel ki lehet törölni. Nem azért mert a tiéd szar, hanem mert ez magyarország. Padra tennéd lehet meglepődnél. Mindenesetre ha ennél tovább akarsz menni, akkor már jobban bele kell nyúlni a motorba, és akkor a cooler a legkisebb gondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!