Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha igy dobnam fel a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igy dobnam fel a szexet, vajon a parom orulne neki?

Figyelt kérdés

baratommal lassan megyunk snowboardozni. szeretnek vele valami kulonleges szexualis elmenyt ott, ami izgalmasabb, mint mondjuk egy sima agyban torteno aktus. van valami otletetek, ami mar nektek bevalt? (palyaszallason fogunk lakni)

nekem az jutott eszembe, hogy a palya mellett nagy erdo van, amit mar bebarangoltunk tavalyelott, de nincs kiepitett ut, meg semmi, egy arva lelekkel nem talalkoztunk, egy-ket mar megkemenyedett labnyom volt a hoban. az az otletem tamadt, hogy felajanlanam neki, hogy megint setaljunk egy picit az erdoben, es elotte a szallason a taskamba bedobnek sikositot, meg egy kisebb pokrocszeruseget. az erdoben leultetnem egy faronkre, az volt eleg sok. ezutan kigombolnam a sliccet, kicsit sz*pnam, aztan egy piciket letolnam a nadragomat, es h ne fazzak meg, pokrocot a csipom kore tekernem, es raulnek a farkara, amennyire a nadragom engedi (hattal gondolom). vagy pedig ugyanugy elobujtatom a farkat a sliccen keresztul, picit jatszom vele, aztan o allva marad, en kicsit lehuzom a nadragomat, picit korbebugyolalom magam, 90 fokban elorehajolok, es megkerem, hogy mindenfele elojatek nelkul d*gjon meg rendesen, es a kezebe nyomom a sikositot.

ezek kozul valamelyik jo otlet?, fiuk ti dijaznatok? vagy mit tudtok ajanlani egy kis snowboard elotti/utani izgalmas szexnek? valamint van ra esely, h ne betegedjek meg a hidegben

21L

2015. dec. 5. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést a "téli sportok" címszó alatt kellett volna föltenni... :D

Amúgy én biztosan örülnék a kezdeményezésnek, csak nem valószínű hogy a hidegben igazán élvezetes lenne.

2015. dec. 5. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért meg ne fázzatok...
2015. dec. 5. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogtok megfázni. Teljesen jó s kivitelezhető. (Tapasztalatt) sikosito minek? :) ha állva csináljátok akkor nem kell pokroc. ;) de ahogy érzed. :)
2015. dec. 5. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

a magatok alá gyújtotok akkor nem fáztok meg.

a kicsikét így kicsit úgy szerintem gyenge..

szenvedéllyel kell vadmacskásan vadulni..

2015. dec. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!