Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
napi 2szer maszturbálok, de a szexet nem tudom élvezni..
1-2 percig oké, de utána már "unom" és várom mikor legyen vége. Eddig 4 fiúval voltam együtt, és mindegyiknél ez volt a bajom..
tudom hogy velem van a baj, ezért mindent megteszek hogy nekik jó legyen (ezzel nem is szokott probléma lenni) de nekem még egyszer sem volt orgazmusom..
miért lehet ez?
arra én is gondoltam, hogy talán túl sok a maszti, ha van valakim ezért csökkentem, hogy jobban kívánjam majd vele..
az izgatás részével nincs baj, a csóknál is beindulok már, szóval nem arról van szó hogy az eddigi barátaim nem izgattak volna. de ahogy elkezdődik az orális része, elmegy a kedvem az egésztől..és mire a szexhez érünk, az az izgalom ami a csóknál megvolt teljesen elmúlik
De akkor ezek szerint minden fiúval rögtön ment a szex? Tehát nem volt olyan, hogy kizárólag kézzel-szájjal elégítsétek ki egymást, behatolás nélkül? Ha nem tetszik az orál, miért nem kéred meg a partneredet, hogy ne szájjal csinálja, hanem kizárólag a kezével?
Ne haragudj, hogy ennyi mindent kérdezek, csak szeretnék segíteni, és ehhez jó, ha minél inkább átlátható az egész.
hát amikor még szűz voltam, akkor volt olyan kapcssolatom, amibe nem volt szex, csak előjáték. (nem is élveztem)
én mondtam, hogy átugorhatnánk ezt a részt, de mindegyik barátom imádott nyalni, és nem akartam őket megsérteni.. mert nem arról van szó szerintem, hogy ők csinálták rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!