Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már a szexet széken ülve?
Figyelt kérdés
Az este a barátommal kipróbáltuk. Ő ült a széken én meg rámásztam. A térdem is felraktam a lábára, ő a csípőmtől fogott és úgy csináltuk. Hat orgazmusom volt. Próbáljátok ki ti is :)
20 L
2015. dec. 3. 19:31
1/9 anonim válasza:
"A térdem is felraktam a lábára"
ezt nem tudom értelmezni, vagy nem ugyanaz az elképzelésünk az alábbi fogalmak valamelyikéről: térd, láb, szék
2/9 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom, a fiú ül a széken, a lány rámászik, a térdét a fiú lábára teszi, miközben a fiú a csípőjétől fogja... Na de hogy dugtatok?
3/9 A kérdező kommentje:
A térdem csak felemeltem. Úgy értem, nem volt a lábam a földön.
2015. dec. 3. 19:44
4/9 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam, hogy nem nem az én térlátásommal van gond, ha nem értem ezt a térdet fel a lábra pózt. :-)
(Mondjuk én nagy nehezen arra jutottam, hogy esetleg nem arccal egymás fele voltak, a kérdező térdből teljesen behajlított lábakkal.)
5/9 anonim válasza:
Jó, tehát akkor a széken volt, és nem a lábán. Így érthető. Elsőre is az lett volna, ha ezt írod :D Hát, más hozzáfűzni valóm nincs...őő kellemes ünnepeket!
7/9 anonim válasza:
Igen, nem is egyszer. Isteni így megrépázni a nőket.
9/9 anonim válasza:
probáljátok ki ugyanezt egy flabeloson.....durva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!