Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van köztünk? Nagyon bonyolult a kapcsolatunk (én 14/L ő 14/F)
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk a fiúval.Rengetegszer voltunk padtársak mert a tanár mindig egymás mellé ültetett minket(talán olyan 2-3 évig egymás mellett ültünk) 6.-ban kezdtünk jóba lenni egyre többet beszélgettünk és nagyon sokat nevettünk együtt.Ez folytatódott 7.-ben is.Szerintem elég sok mindent megosztott velem(mármint mesélt a magánéletéről)De már év vége felé megváltozott a helyzet,kevesebbet beszéltünk.Már nem tetszett annyira mint régebben.Most 8.-ban nem ültünk egymás mellé a suliban ezért nem beszélgettünk.De nekem egyre jobban hiányzik(vagy nem tudom,mindig rá gondolok). Szerintem én is tetszettem neki vagyis hát én nem tudhatom hogy mit érezhetett:D de valahogy ez jött le arról ahogy viselkedett. Most úgy veszem észre hogy a legjobb barátnőm tetszik neki (persze ebben sem lehetek biztos)Mi a barátnőmmel szinte mindig együtt megyünk mindenhová ezért nem tudni hogy kire néz(mert én úgy veszem észre hogy szokott felénk nézegetni). Amúgy én nem jövök zavarba hogyha beszélgetünk vagy ilyesmi.Mit gondoltok mit érezhet? Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat:DD(bocsánat hogy kicsit hosszú lett a szöveg)2016. jan. 30. 00:44
1/5 anonim válasza:
"mármint mesélt a magánéletéről"
Bocs, de értelmes válaszra itt képtelen vagyok, viszont elmegyek röhögni.
2/5 anonim válasza:
Nem értem az első válaszolónak mi a problémája, mindegy.
Lehet már ,,megunt" téged, és most mást keres akivel jó viszonyt ápolhat. Meg hát kiszakadt a te körödből.
3/5 anonim válasza:
Jajj de kis cuki vagy :D
Szerintem megfektetne.
Kérdezd meg tőle, hogy mit akar pontosan.
4/5 anonim válasza:
"régen padtársak voltunk és beszélgettünk, most nem vagyunk és nem beszélgetünk" = "Nagyon bonyolult a kapcsolatunk"
:D :D ja
5/5 anonim válasza:
Neked tetszik a srác?
Ha igen hajts rá, ha nem tetszik hagyd a francba.
Velem is volt ilyen általánosban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!