Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h erzek iranta valamit de nem volt jo vele a kapcsolatunk, mit tegyek?
Osszejottem egy fiuval aki szerelmes belem.
Boldog voltam meg minden de aztan meg sokszor ereztem azt h nem is akarok vele talalkozni meg h jobb lenne ha nem is lennenk egyutt... 3 hetet voltunk egyutt csupan de joval elotte kezdodott. Aztan szakitottam vele mert kozbe meg nagyon joba lett egy lannyal akivel utaljuk egymast es neki mindent elmondott rolunk es nyilvan ez rosszul esett nekem... Egy ideig nem is beszeltunk aztan megint beszelni kezdtunk es mondta h meg mindig szeret es ossze akar velem jonni de en elutasitottam aztan kis ido elteltevel megint beszelunk es most en irtam neki mert mar hianyzott. Mostanaba rengeteget gondolok ra de tudom h nem lenne jo osszejonni vele. Es igazabol nem is akarok meg kapcsolatot amugy is o volt az elso baratom. 15 eves vagyok de nem erzem ugy h valo nekem egy kapcsolat.
Segitsetek legyszi!
Lehet h az lenne a legjobb ha elfelejtenem mert tenyleg nem ereztem magam jol a kapcsolatba es nem lenne ertelme semminek.
De azt se tudom h mit erzek? Meg az is lehet h ez csak egy fellangolas. Neha ugy erzem h csak ot erdekli h velem mi van es h oszinte legyek o az elso ertelmes, erzelmes fiu akivel talakozatm es fontos vagyok neki!
De azt is hozza kell tennem h amikor szakitottunk nagyon durvan bunko dolgokat mondott/csinalt meg h azzal a lannyal minden velem kapcsolatos dolgot megbeszelt, a csajnak meg pont kapora jott h engem bantson es az exem meg erre csak most jott ra de ugy tudom h meg mindig beszelnek.
Tudom h hosszu lett de nem tudtam volan rovidebben leirni.
Szerintetek mit erzek? Ez szerelem? mert nem tudom h az milyen.
Irjatok velemenyeket es h szerintetek mit kene csinalnom
Az a helyzet h meg sose volt olyan fiu aki ennyire szeretett volna, aki figyelmes velem, kedves, aranyos... Es jobban kellett volna ertekelnem.
Most viszont sajnlom es rajottem h a mai fiuk kozott alig van olyan mint o. Hogyan tudhatnam meg h szerelmes vagyok e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!