Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Mik az esélyeim? Bővebben lent.14/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hónapja költöztünk Németországba,2 hónapja tanulok Németül egy olyan suliba ahova különböző nemzetiségű gyerekek járnak. Mikor elkezdtem az iskolát,akkor volt egy fiu aki rögtön oda jött. Nagyon kedvesen viselkedett,Magyarul leirta,hogy milyen szep vagyok stb. De van egy magyar fiu osztálytársam aki szerint az illető csak ki használ mert Ő ilyen,hogy hetente váltja a lányokat. Én nem akartam neki hinni. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Nap mint nap elmondta,hogy mennyire szeret Én nem tudtam,hogy mit érzek iránta vagy inkább,hogy mi a helyes,mert ez a fiu Román. :/ és Apukám nem nagyon értékelné a dolgot Anyát nem idegesítené... és 3 héten keresztül minden nap ott volt mellettem. Ölelgetett puszi stb. Jött a téli szünet azt vettem észre,hogy már nem érdeklem annyira vagy nem tudom. :/ nem írt rám esténként. És egyszer nézelődtem facen és láttam,hogy kirakott egy képet egy lányról aki mellé szivecske stb.. nagyon rosszul esett,hogy így "itt hagyott" január 7.-en elkeztük az iskolát vége lett a szünetnek. És azóta volt még egy lány,akit szintén facebook-on láttam szóval 2 hét alatt 2 lány. De még a mai napig ölelés a köszönés de csak a köszönés. Van,hogy oda jön hozzám és megölel,és közli velem vagy nem tudom kivel hogy "Meine Fruzsdina" és van egy másik fiu de Ő csak a barátom és van olyan hogy megölel. Én azt szeretném,hogy ugyan az legyen a kapcsolatunk mint ezek elött szerintetek mit csináljak??

2016. jan. 29. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
semmit, mert ez nem kapcsolatot szeretne.. sajnos mást kell keresned
2016. jan. 29. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz az oláhgyerekkel. Gusztustalan egy népség az. Így látatlanba mondom, hogy nem méltó hozzád a szőröstalpú.
2016. jan. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!