Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van hosszú haj mániám?
Figyelt kérdés
Bárhol meglátok egy srácot, és hosszú haja van, attól körülbelül elolvadok helyben. Elég betegesen tudok viselkedni ilyenkor. Csak én vagyok ilyen? (Nyugtassatok már meg! :D )2016. jan. 27. 18:50
21/22 anonim válasza:
22/22 anonim válasza:
Nem, nekem is nagyon tetszik. :D
Imádom a hosszú hajat! De a rendeset. Nem amikor oldalt lenyírják, középen meg felcsurizzák, mint egy másfél éves kislánynak, akinek még csak ott nőtt olyan hosszúságúra a haja, hogy kis csurit lehessen csinálni a fejére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!