Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak nekem van hosszú haj mániám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van hosszú haj mániám?

Figyelt kérdés
Bárhol meglátok egy srácot, és hosszú haja van, attól körülbelül elolvadok helyben. Elég betegesen tudok viselkedni ilyenkor. Csak én vagyok ilyen? (Nyugtassatok már meg! :D )
2016. jan. 27. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

én is növesztenék fiúként hosszú hajat de azért nem teszem mert:

-azt mondta már pár lány hogy szörnyen állna

-ha eléri a 7-8 centit kezelhetetlen,zsírosodik nagyon...

2016. jan. 27. 20:25
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Egyes, hármas válaszoló, kiváló példája vagy annak, hogy nem a hajhossztól függ az intelligencia.
2016. jan. 27. 21:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Pl.:

[link]

Nyilván nem a földig érő hajra gondoltam.

2016. jan. 27. 21:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem vegyesen tetszenek fiúk hajtól független. De van akinek nagyon jól áll a hosszú.
2016. jan. 27. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:

"Egyes, hármas válaszoló, kiváló példája vagy annak, hogy nem a hajhossztól függ az intelligencia."

a tizenkettes válaszoló pedig kitűnő példa arra, hogy hogy hogyan ítéljünk el egy embert két mondata alapján, minden egyéb ismeret nélkül..... azért, ha én is ennyi alapján értékelném a hozzászólókat, akkor ezzel a hozzászólással kapcsolatban is megállapítható, hogy egy ilyen komment sem vall túlzott mértékű bölcsességre...

bár nem hiszem, hogy az oldal jellegéhez hozzátartozna, hogy minősítsük egymás hozzászólásait, kizárólag a nyilakkal... hasznos, nem hasznos... de azt, hogy a másik egy értelmes vagy kevésbé értelmes személy, ahhoz szerintem egyikünk sem elég kompetens itt az oldalon...

2016. jan. 27. 21:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Kedves 15. Válaszoló! Az ilyennel, mint a 3. válaszoló hangneme (inkább írásneme) az értelmiségi emberek nem törődnek :) (ne beszólásnak vedd, nem azt mondtam, hogy nem vagy értelmes, hanem itt most magamra értettem, hogy nem foglalkozom vele, bár most még furcsább, hogy magyarázkodom, bocsánat. :D)
2016. jan. 27. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Én egy ideje azt vettem észre, hogy az a hosszúság tetszik nagyon, mikor hátra tudják kötni egy nagyon pici copfba. Annál hosszabb nem igazán, de az nagyon tetszik. (tehát fej aljáig erő) Tudom ez nem éppen hosszú, de hosszabb mint az átlag. Jó, bár érdekes ízlésem van (művészsuliba járok, és felváltva hallgatok dnb-t meg Brahmst Dworakot, Tchaikovskyt :D)
2016. jan. 28. 08:06
 18/22 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és imádom, a egy fiúnak hosszú a haja. ^.^ (És itt én sem földig érőre gondolok, hanem mondjuk olyan félhosszúra... Tehát a seggig érő már nem tetszik annyira :D)
2016. jan. 29. 18:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolón jót nevettem, én is hallgatok mindenfélét, és szerintem ez is összeköthető a fura ízlésemmel. :D

A legjobb barátnőm meg a nővére kb 18 éves korukig nagyon oda voltak meg vissza a hosszú hajú pasikért, életük csávója Tuomas ( [link] ). Az igazi metálarcokhoz hozzátartozik. :D

Én sosem kedveltem sem a golyófejet, se a tüsihajat, de a hosszú hajért sem vagyok oda... Még a Curt Cobain féle haj is csak messziről szexi...

Mondjuk van egy bálványom, a lengyel Jakub Gierszal ( álompasi :D ) és neki van/volt ilyen haja: [link] ami... hát elég jól néz ki, de nem jellemző hogy mindenkinek jól állna.

Nekem ez a hajtípus a mániám... Más nem is tetszik. Nem tudom miért. Elég borzasztó mert nincs túl sok ilyen srác... Vagy foglaltak. :D Vagy nem szőkék. Na mindegy. Válogatós vagyok, én bajom. :D

[link]

18/L

Ui.: Bocsi, hogy nem tudtalak megnyugtatni xD

2016. jan. 29. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm is imádja a hosszú hajakat, de ő a rasztáktól tud elolvadni :D

De én inkább a rövid hajat preferálom egy fiún :)

2016. jan. 29. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!