Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van hosszú haj mániám?
én is növesztenék fiúként hosszú hajat de azért nem teszem mert:
-azt mondta már pár lány hogy szörnyen állna
-ha eléri a 7-8 centit kezelhetetlen,zsírosodik nagyon...
"Egyes, hármas válaszoló, kiváló példája vagy annak, hogy nem a hajhossztól függ az intelligencia."
a tizenkettes válaszoló pedig kitűnő példa arra, hogy hogy hogyan ítéljünk el egy embert két mondata alapján, minden egyéb ismeret nélkül..... azért, ha én is ennyi alapján értékelném a hozzászólókat, akkor ezzel a hozzászólással kapcsolatban is megállapítható, hogy egy ilyen komment sem vall túlzott mértékű bölcsességre...
bár nem hiszem, hogy az oldal jellegéhez hozzátartozna, hogy minősítsük egymás hozzászólásait, kizárólag a nyilakkal... hasznos, nem hasznos... de azt, hogy a másik egy értelmes vagy kevésbé értelmes személy, ahhoz szerintem egyikünk sem elég kompetens itt az oldalon...
Az utolsó válaszolón jót nevettem, én is hallgatok mindenfélét, és szerintem ez is összeköthető a fura ízlésemmel. :D
A legjobb barátnőm meg a nővére kb 18 éves korukig nagyon oda voltak meg vissza a hosszú hajú pasikért, életük csávója Tuomas ( [link] ). Az igazi metálarcokhoz hozzátartozik. :D
Én sosem kedveltem sem a golyófejet, se a tüsihajat, de a hosszú hajért sem vagyok oda... Még a Curt Cobain féle haj is csak messziről szexi...
Mondjuk van egy bálványom, a lengyel Jakub Gierszal ( álompasi :D ) és neki van/volt ilyen haja: [link] ami... hát elég jól néz ki, de nem jellemző hogy mindenkinek jól állna.
Nekem ez a hajtípus a mániám... Más nem is tetszik. Nem tudom miért. Elég borzasztó mert nincs túl sok ilyen srác... Vagy foglaltak. :D Vagy nem szőkék. Na mindegy. Válogatós vagyok, én bajom. :D
18/L
Ui.: Bocsi, hogy nem tudtalak megnyugtatni xD
Az egyik barátnőm is imádja a hosszú hajakat, de ő a rasztáktól tud elolvadni :D
De én inkább a rövid hajat preferálom egy fiún :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!