Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van hosszú haj mániám?
akkor még nem volt villanyborotva...
de amúgy a "fejlettebb kultúrákban" pl az ókori Római birodalomban is borotválkoztak az emberek, se arcszőrzet nem igen volt, sem pedig hosszú haj...
de mondjuk a középkorban is az értelmiség, tehát akik tudtak írni, olvasni, a szerzetesek...nekik is rövidebb hajuk volt...
Nekem folyamatban a hosszu haj :D
Elmeselek egy rövidke storyt:
Tablofoto miatt gyorsan valamilyen vállalható frizurát kellett magamraeroltetnem es anyám elküldött fodrászhoz. Az erdekes rész most jon:
-Hova jársz suliba?
-XY
-Az egy hajnövesztő hely! Sok fiúnak ban ott hosszu haja nem?
-Hááát... Anno 4volt ha a hozzam hasonlo felhosszuakat nem számoljuk, de azokból egy kibukott, 2t kirugtak...
Es itt a valasz a kérdésedre: Azert nincsenek hosszu hajú srácok mert atok szállna rajuk :'D
Félhosszú jó.
De hosszú???......
Félhosszú sexi.
De az igazán hosszú :/:/:/
Szerintem ameddig nem túl hosszú, pl ilyen:
addig teljesen rendben van, sőt még jobb is mint a rövid haj, az olyan átlagos :D Az se baj ha hosszabb csak az már szerintem nem néz ki jól egy férfinak, de ízlés kérdése. Amúgy nekemis hosszú (legalábbis az átlagosnál hosszabb) hajam van, jó tudni hogy valakinek bejön :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!