Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kellene a segítségeteket:/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene a segítségeteket:/ mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 13 éves és van egy fiú akivel jó sokáig hónapokon keresztül cseteltem aztán bevallotta hogy szerelmes belém és én is az voltam belé ezért "összejöttunk". Utána 4 nap után szakított ok nélkül 2 nap után viszont újra összeakart velem jönni azt mondtam bizonyítsa be hogy tényleg szeret felhivott és megmondta hogy szeret (ismerem őt nála ez nagy dolog) aztán megint eggyütt vagyunk. Most pénteken leszünk 3 hete eggyütt de nagyon sokat veszekedünk. De csak hülyeségeken mint p.l. A barátnőmimmel voltunk münchenbe az iskola miatt és megismertem 4 fiút megkaptuk a telefonszámaikat és mivel a barátom is albán ott az egyik fiú is albán volt. És elkezdtünk vele szíveket írogatni és ezt a barátom megtudta nagyon mérges lett pedig tudja hogy csak őt szeretem na mindegy Viszont tegnap én kezdtem el a hisztit. Senki sem tud róla hogy mi most egy pár vagyunk ezért az iskolába is kerüljük egymást nehogy valaki észrevegyen valamit. Ö viszont reggel 5 percig egyedül van kint az iskola előtt vár a barátjaira és múltkor meg is ölelhettem őt de sietnem kellett . Tegnap megkérdeztem hogy holnap (azaz ma) megölelhetem. Ő azt mondta hogy nem nehogy valaki meglásson minket én meg rákérdeztem hogy szégyel e vagy mi (én nem akartam titokban tartani a kapcsolatunkat , ő akarta) azt mondta hogy igen nem nemtudom ezen persze megsértődtem és elkezdtünk veszekedni. Már majdnem szakított velem de valahogy mégsem. Ma reggel úgy tett mintha nem történt volna semmi én meg vettem neki valamit Münchenből és írtam egy cetlit hogy sajnálom stb. és annak ellenére hogy nem akarta hogy reggel odamenjek hozzá én odamentem átadtam neki az ajándékot és elmentem közben írt nekem hogy nagyon köszöni de hiába ír nekem szíveket már nem olyan mint régen inkább olyan mintha utálna nem ir vissza pedig elolvassa az üzenetemet....

De mégsem szakít. A kérdésem most az lenne hogy szerintetek mit tegyek hogy újra olyan legyen mint régen ? Hagynom kéne hogy ő jelentkezzen? Vagy tegyek úgy mint ö hogy még rá se nézzek? Előre is köszi a válaszért (de lécci ne mondjátok azt hogy még túl fiatal vagyok ijesmihez ez a legelső szerelmem).

2016. jan. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kötök bele a korodba, mert nagyon édes vagy. :D Szóval! Ezt a fiút kerüld el! Semmi értelme, ugyanis ő már nem szeret, ezt ki is mondta (ha jól értettem. Legközelebb figyelj a helyesírásra és nem rosszból mondom!!). Azonban tényleg hagyjad. Szakíts te. Sok sikert és kitartást! :)
2016. jan. 26. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Haha köszi:D és bocsi a helyesírásom miatt lassan 4 éve lakunk németbe és elfelejtettem magyarul írni 😂:)

Most újra elkezdtünk csetelni és most perpillanat minden okés csak félek hogy valamit rosszul csinálok és ö megutál :/

Én meg nem tudok szakítani vele mert túlságosan szeretem :(

2016. jan. 26. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tudnál te olyan mértékű rosszat csinálni. Úgyhogy csak bátran. :) Én meg a németet most tanulom, mert most költöztünk Ausztriába. De nem nagyon megy a nyelv. :D Legalább neked azzal nincs bajod! :) A lényeg, hogy találkozzatok hétvégente is, menjetek el közös programra, aztán ennyi. Nagyon nem lehet rosszat csinálni. :)
2016. jan. 27. 05:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem nehéz a német nyelv :) csak az 1. Múltidő kicsit nehéz de egy pár év alatt meglehet tanulni ;)

És éppen ma amikor ma pontosan 3 hete vagyunk együtt akkor csináltam egy nagy hibát ...:( elmondtam a barátnőmnek hogy mi ketten eggyütt vagyunk ő meg elmondta az egész osztályban most aztmondta a baratom hogy jóvá kell tennem de nem tudom hogy csináljam... meg küldtem neki egy szívet és azt mondta hogy most már nem kell szíveket küldenem neki:(

2016. jan. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!