Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 15 éves vagyok és még nem volt barátnőm? Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Hogyan tudnék szerezni, ha nem vagyok kigyúrt, nincs nagyon pénzem, meg egy kicsit dagadt vagyok, meg nem jó a humor érzékem, de az öltözködésem jó,kék szemű vagyok, és a közlekedéshez értek (5 évig voltam gyermekvasutas).
15/F
a közlekedéshez értek, ezen most besz*rtam :D :D azzal nagyon jól lehet csajozni, modd el neki a menetrendet, meg mutasd meg hogy kell átállítani a váltót :D
hogy komoly legyen, semmiről se maradtál még le, nyugi, add magad, ismerkedj, a vasutat azért ne elsőnek dobd be :D
Kb 6 éve gyakorizom, ugyanúgy álltam mint te, 15 évesen, nem is lett barátnőm egyhamar....
Most viszont olyan bnőm van, hogy nem is bánom azt a pár évet amíg senki se volt :) Fókuszálj más dolgokra, és ha jön egy olyan lány akiért nagyon érdemes küzdened akkor küzdj, de amúgy meg csak azért, hogy legyen nőd, nem érdemes összeszedni szerintem senkit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!