Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek somat számít a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek somat számít a korkülönbség egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sok az 5 vagy 10-15 év korkülönbség vagy az számít, hogy mennyire vagyunk éretek.?

2016. jan. 24. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Tiniknél ez sok.
2016. jan. 24. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:

10-15: sok

15-20: sok

13-16: kicsit beteg az idősebbikre nézve

16-19: hasonló, mint a 13-16.

Tehát tiniknél ez sok. 20-25 az jó, 26-29 szintén normális. Én azt mondom, hogy maximum 10 év lehet, mert ismerőseink így vannak, de annál több nem.

2016. jan. 24. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lány már a tízes évei vége felé jár, akkor 5 év belefér. Nálunk 17/23 volt az arány, amikor összejöttünk. Most már a feleségem.
2016. jan. 24. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj SűrítettLevegő, én 16 vagyok, a barátnőm pedig 13. Már 1 éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk. (Együtt alszunk stb.)

Szerintem egyáltalán nem beteges ha a csaj érett...

2016. jan. 24. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én inkább az érettségre szavaznék.

Van egy-két komolyan vehető, de ma már nagyon átlagos, szinte divat lett ez az "érettebb vagyok a koromnál" szöveg, főképpen a lányoknál. (Én kérek elnézést, nálam az érettség ott kezdődik[több dolog is számít, de az alap], hogy karrierterv, családalapítási terv[a "majd egyszer", az nem terv!])

A kor nem számít, ha valójában érett a fiatalabbik fél (feltételezzük, hogy nem az idősebbik gyerekes).

Én:18/F; Párom: 30/N

2016. jan. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!