Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki, hogy szeretem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy szeretem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Eddig az osztálytársam volt, de most szétszedték az osztályt, de ugyanoda kerültünk, viszont ő át akar menni egy másikba. Amikor ezt megtudtam, nagyon szomorú lettem, előtte annak örültem, hogy legalább ugyanabba az osztályba kerültünk, de így... Rengetegen vagyunk a suliban, szóval valószínűleg egy nap, ha egy 10 másodpercre fogom látni... :/

Mivel én ilyenekben (ismerkedés, kezdeményezés, stb) nagyon nyomorék vagyok, alig beszéltünk egymással. Ha beszéltünk, akkor se sokáig, és akkor se érdekes dolgokról. Meg kevésszer is.

Most, hogy már nem egy osztályba fogunk járni, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha bevallanám neki, hogy szeretem... Azt mondják, utána rossz lesz, de aztán sokkal jobb. De félek,hogy mit reagálna, elmondaná-e a barátainak, stb. Nagyon nem merem, viszont mégis szeretném.

Szerintetek? Ha igen, akkor kb mikor, hol (élőben, face-en, vagy mi), és mit írjak neki, milyen hosszúságban?

Ha valaki segít, azt nagyon köszönöm. :)

16/L

2016. jan. 15. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
háát ... így hogy gyakorlatilag semmilyen kontakt nincs közöttetek ... nem hiszem, hogy jól tudnál kijönni belőle ... de face-n beszélgethetnétek, megismerhetnéd, hogy még is mit szeressél benne annyira .. aztán ha jóba lesztek, akkor meg tökmind1 hogy ki melyik osztályba jár
2016. jan. 15. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Már 9 éve osztálytársam. És régebb nagyon jóba voltunk,de majd jött a tinidzserség,és már nem beszélünk,max nagyon ritkán. De az osztályban,amíg még marad,valahogy úgy érzem,engem másnak lát,mint a többieket. Sokat szokott bámulni. Ez mit jelent?
2016. jan. 15. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ha bámul, akkor még az is lehet hogy tetszel neki ... de ha neked tetszik, hajlamos lehetsz félreérteni vagy felnagyítani a jeleket ... nem beszélve arról, ha látod, hogy bámul, nyilván te is bámulod :D beszélgessetek ... éntőlem szerelmet is vallhatsz, csak ilyen alapokra én még nem durrantanék be egy ilyet ..de te tudod
2016. jan. 15. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy egyből ra kéne zuditani hogy szereted csak szépen lassan de biztosan ugyebár nem igen kéne elrontani :D kezdj el vele beszélgetni kezdememyezz nyugodtan ha tenyleg olyan régóta ismered nem lehetsz közömbös neki mindenképpen pozitív irányban (barat/tetszel) a lényeg ismerd meg jobban tudjeg egy ket dolgot es ha meg mindig tetszik akkor se ugy kezd hogy szereted hanem hogy tetszik ugy jobban fog majd értékelni mintha a rögtön a karjába ugrasz :D magamról tudom a könnyű zsákmányt nem lehet élvezni :/
2016. jan. 16. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Én is arra gondoltam,hogy csak én nagyítom fel a dolgokat,de néha,már idegesít,hogy a szemem sarkából csak azt látom,hogy engem néz. Olyankor nem tudok oda figyelni semmire. Bámulni én nem szoktam gyakran,csak észre szoktam venni,hogy valami nem stimmel.

Gondoltam,hogy elmondom neki.hogy mi is van. De félek,hogy az eddigi barátságunkat (vagy nem tudom minek is nevezzem) el fogom rontani,amit nem akarok,mert nagyon sok közös élményünk van,amit nem lehet elfeljteni. Mert akkor a múltamat is ki kéne töröljem.

Köszönöm a tanácsokat. :)

2016. jan. 16. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!