Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy szeretem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy szeretem? és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Van köztünk valami de nem tudom hogy mi.olyan is volt már hogy csókolóztunk de másnap úgy tett mintha semmi sem történt volna.Én szeretem őt de abban nem vagyok biztos hogy ő is szeret.úgy érzem mintha nem lennék neki fontos.és nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy szeretem?. És ha el is mondanám,hogyan?

2015. aug. 5. 11:12
 1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, miért tette, hogy mit érzett, mikor csókolóztatok. Mondd el neki, hogy szeretnél tisztán látni, tudni, hogy mi is a helyzet, mert nem akarsz hiába várni, de ha komolyabbat szeretne, te meghallgatnád, és végiggondolnád. Ne add ki a kártyáidat :) de mondd el neki, hogy tudni szeretnéd, mit miért tett. Ha bizonytalan, akkor azért lehet, hogy bátorítani kell, és csak erről van szó.
2015. aug. 5. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne mond el. Csak kérdezd meg, hogy ezt meg azt miért csinálja.
2015. aug. 5. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. hétvégén találkozok vele és majd megkérdezem tőle :)
2015. aug. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!