Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy szeretem?
Van egy fiú akiért már lassan 2 éve teljesen odavagyok.. voltak olyan idöszakok, ahol nem volt egymáshoz semmi közünk, akkor ugy vettem észre hogy kezd elmúlni ez az egész.. akkor volt is egy barátom.. de nem voltam szerelmes belé tehát nem tartott tovább a kapcsolat 1 honapnál, és ezt neki is bevallottam és arra jöttem rá, hogy istenem... még mindig szerelmes vagyok ebbe a fiuba(mármint az egyes számu) bocsánat ha rosszul fogalmazok, nem az erösségem. ez a fiú az elsö nagy szerelmem, és még mindig megdobontja a szivem igy 2 év után is.. sokat voltunk igy faluba sétálni, és jo barátság is van köztünk, szinte minden 2. napon beszélünk is.. néha szokott becézgetni is, pl. édesem vagy ilyesmi.. egy suliba is járunk és a barátnöim mindig szokták mondani hogy sokat néz engem, a buszon is szoktunk szemezni, de nemtudom hogy mi van köztünk.. én nagyon szeretem, mindent megadnék neki.. imádom, teljes szivemböl. de ö erröl semmit semmit sem tud. még azt sem hogy bejön. mivel mindig azt hallom hogy a lányoknak nem szabad elmondani a fiukank hogy tetszik nekik, bla bla bla.. de mi van hogyha neki is tetszem hogyha tényleg ö az igazi.. Mit tegyek? mondjam el neki hogy mi van? kezdeményezzek? vagy hadjam hogy sodorjon az ár?
a bunkó hozzászólásokat kérlek hanyagoljátok, az nem hiányzik.. köszönöm :3 17L
Bókolj neki néha,öleld meg,érj hozzá gyakran.Viszonozd minden kedvességét.
Ha ezeket megteszed pár hét és tudni fogja,hogy mit érzel iránta anélkül,hogy a szemébe mondanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!