Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti is voltatok ilyen hülye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is voltatok ilyen hülye helyzetbe?

Figyelt kérdés
Hogy valaki GYK.-n, állítolag szerelmes lett belétek, (de ti nem) és ilyeneket küld h szeretlek. Jártatok már így?

#Há ez kész
2016. jan. 15. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Háát én nem tudom. Talan "vizsgáztatnám". Nem tudom h mikrol beszelgettek de ahhoz kapcsolodoan vmi konnyebb feladatot adsz neki azzal a szoveggel h ha tenyleg szeretsz v. ha komolyan gondoltad amit irtal... Itt nem ilyen sojeg meg paprikaporos meg felsohuzogatos probara gondolok, bar az irasodbol itelve neked sem ez juthat elsokent az eszedbe, hanem csak ilyen lightos feladatok pl. beszelgetni arrol h mi az amit nem szeret aztan esetleg kesobb kerni tole h tegye meg. Pl. Nem szereti a KinderBuenot mert tul sok benne a cal. De mindig van otthon es megkered h egyen eggyet elotted a sktpeoltok vagy fenykepezze le. Kerlek nezd el nekem ezt a peldat keso van!!!! :O :D

Vagy igazabol nem tudom mit kerhetnel, mert nem ismerem a helyzeteteket, de voltam hasonlo szituban s egy egyszeru feladatot kertem, nem kellett sok meg jott az eredmeny. Ezek spontan jonnek, szinte nem is veszi eszre a masik h te teszteled csak utolag.

Remelem vmit tudtam segiteni.

2016. ápr. 3. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!