Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti voltatok már ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már ilyen nehéz helyzetbe? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Minden klappol, okos aranyos, humoros, eszméletlen jó vele beszélgetni, pont ilyen pasit szerettem volna mindig magam mellé. Viszont sajnos külsőre nagyon nem jön be. Hiányos csúnya fogazat, elhízott külső és nem helyes. Meg tud szépülni egy ilyen fiú a másik szemébe?
2015. nov. 3. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha egyáltalán nem jön be, az bizony gond. Nekem nőként nem kellett tökéletes férfi, a külső-belső összhangját kerestem és találtam meg. De ha egyáltalán nincs meg a vonzalom, azt a belső nem szépíti meg sajnos...
2015. nov. 3. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Sőt tovább is tud csúnyulni főleg ha belekényelmesedik egy kapcsolatba. Kérdezd meg magadtól hogy a jó humorért meg az intelligens beszélgetésekért lemondanál el a vágyról, szenvedélyről. Mert valószínű az ő külseje nem fogja ezeket kiváltani belőled.
2015. nov. 3. 13:58
 3/18 anonim ***** válasza:
El tudod képzelni, hogy csókolózol vele, vagy, hogy összeölelkeztek ruha nélkül? Ha igen, akkor hajrá! Ha nem, akkor nem minden klappol.
2015. nov. 3. 13:59
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
látjátok, hogy aa tökéletes külső a beugró? Ha-ha, mindig lepontoztok érte, de lám csak igazam van!
2015. nov. 3. 14:15
 5/18 anonim ***** válasza:

hát ha bírod hogy megcsókoljon?? próbáld ki milyen.

ha nem jó, akkor semmiképp se menj bele, mert később csúnya vége lehet, jobban sérülhet ő is.

2015. nov. 3. 14:25
 6/18 aperitif ***** válasza:
93%
4-es, a hiányos fogazat és az elhízott test, meg a tökéletes külső között van átmenet. Ne csinálj úgy, mintha csak ez a kétféle külső létezne.
2015. nov. 3. 14:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vonz, akkor ez van. Találkozhattok még párszor, hátha, de ha nagyon nem jön be akkor nem valószínű, hogy ez változik.
2015. nov. 3. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:

Alapvető vonzalom sajnos kell, ha nincs meg, akkor hamarosan problémák lesznek.

El tudod vele képzelni az összebújást, a csókolózást, a szexet? Ha nem, akkor az bizony nem jó.

2015. nov. 3. 14:32
 9/18 aperitif ***** válasza:

Ja, egyébként a kérdésre akartam válaszolni :)

Igen, voltam ilyen helyzetben, sokat beszélgettünk neten, engem teljesen elbűvölt a pasi, okos volt, művelt, jó humorú, szóval pont olyan, mint amit az orvos írt fel receptre. Tudtam róla, hogy kövér, de amikor megláttam, megijedtem tőle. Aztán beszélgettünk személyesen is, és ha nem is szépült meg, de egyáltalán nem érdekelt, hogy mekkora. Két évig tartott a szerelem, aztán ő hátrált ki belőle, egyéb okok miatt.

2015. nov. 3. 14:33
 10/18 anonim ***** válasza:

# 4 Időpont ma 14:15 - Na, azért az általad írt verzió meg a kérdező által írt között vannak átmenetek is.

De tedd fel magadnak a kérdést, ha egy nő lenne ugyanilyen tulajdonságokkal megáldva, mint a kérdező randipartnere, te belemennél, vagy max. egy éjszakáig hülyítenéd, aztán otthagynád?

2015. nov. 3. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!