Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már ilyen nehéz helyzetbe? Mit tudok csinálni?
hát ha bírod hogy megcsókoljon?? próbáld ki milyen.
ha nem jó, akkor semmiképp se menj bele, mert később csúnya vége lehet, jobban sérülhet ő is.
Alapvető vonzalom sajnos kell, ha nincs meg, akkor hamarosan problémák lesznek.
El tudod vele képzelni az összebújást, a csókolózást, a szexet? Ha nem, akkor az bizony nem jó.
Ja, egyébként a kérdésre akartam válaszolni :)
Igen, voltam ilyen helyzetben, sokat beszélgettünk neten, engem teljesen elbűvölt a pasi, okos volt, művelt, jó humorú, szóval pont olyan, mint amit az orvos írt fel receptre. Tudtam róla, hogy kövér, de amikor megláttam, megijedtem tőle. Aztán beszélgettünk személyesen is, és ha nem is szépült meg, de egyáltalán nem érdekelt, hogy mekkora. Két évig tartott a szerelem, aztán ő hátrált ki belőle, egyéb okok miatt.
# 4 Időpont ma 14:15 - Na, azért az általad írt verzió meg a kérdező által írt között vannak átmenetek is.
De tedd fel magadnak a kérdést, ha egy nő lenne ugyanilyen tulajdonságokkal megáldva, mint a kérdező randipartnere, te belemennél, vagy max. egy éjszakáig hülyítenéd, aztán otthagynád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!