Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már ilyen nehéz helyzetbe? Mit tudok csinálni?
Rossz fogak esetén van, amit lehet korrigálni, van, amit ajánlott, viszont nem minden kezelés támogatott, és a fogászat nem olcsó mulatság. Szóval aki nem áll úgy anyagilag, nála nem hanyagság, de attól még taszító lehet.
Én is szeretném helyrehozatni, amit gyerekkoromban egy szemét pénzéhes idióta elcseszett a klinikán, de sok pénz, és mostanáig egy nagyobb kiadásra, lakásra tettem félre. A következő terv lehet a fogsorom (nekem hiány nincs, más probléma van, szabályozták, semmit nem használt, sőt, tönkretették a fogaim többségét a fogzománcommal együtt), de vagy nyerek a lottón, vagy sok idő összeszedni a pénzt. :-) (természetesen ha nyerek egy elég nagy összeget, ez lesz az első, amit megcsináltatok)
Én akkor tekintem hanyagságnak ezeket a dolgokat, ha valakinek ott a lehetőség, és mégse segít magán. Az meg előbb-utóbb kiderül, még beszélgetésből is.
Szeretetéhségre gondoltál már?
Akkor van ilyen, ha:
- túl régóta vagy egyedül, és nem tudsz mit kezdeni magaddal
- sokan bántak veled rosszul, esetleg ha nem is sokan, de olyanok, akiktől nem ezt várnád
- másoktól nem kapod meg, amit tőle igen
- esetleg barátaid sincsenek
Ha egyébként nem vonz, és ezek eshetősége fennáll, akkor nem ő vonz, hanem az érzés, amit jelenleg ő képvisel számodra, hiányt pótol.
Ezt tedd tisztába magadban.
Én nem tudok jó barátságnál többet érezni valaki iránt, aki nem vonz. Ha egyébként vonzana is, csak vannak számomra negatív tulajdonságai, amiken lehet változtatni, esetleg megpróbálnám rávenni a változtatásra, egy kört megérne (ilyen lenne, hogy mozogjon rendszeresen, ha sovány, ha kövér, vagy hogy a fogait csináltassa meg - szabályzásra nem venném rá, azzal én is megjártam, de ha hiányzik, a pótlásra megpróbálnám, mert az kapásból étkezés közben saját magát is zavarhatja). Pl. a dohányzók nekem azért vannak kapásból kizárva, mert az én szervezetem reklamál, nem viseli el egy fedél alatt tartósan, nem csak a dohányzást, de én akkor is érzem, ha nem bent szívja valaki, és egyébként figyel a higiéniára, érzékenyebb rá a szervezetem, és tudom, hogy mennyire nehéz leszokni, mert van ismerősöm, aki évek óta próbál, de mindig van, hogy hosszú szünet után idegességében mégis rágyújt pl.
Voltam és nem bántam, hogy belementem a kapcsolatba. Boldog vagyok, mert végre, olyan emberrel vagyok, aki szeret, tisztel, becsül.
Amiket írtál, ugyan ezt leírhatnám róla. Ő szeretne változtatni magán, csak hát ugye a pénz(már ami a fogsort illeti)...de majd szép lassan.
Szóval igen megtud, bár én csak magam nevében tudok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!