Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti voltatok már ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már ilyen nehéz helyzetbe? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Minden klappol, okos aranyos, humoros, eszméletlen jó vele beszélgetni, pont ilyen pasit szerettem volna mindig magam mellé. Viszont sajnos külsőre nagyon nem jön be. Hiányos csúnya fogazat, elhízott külső és nem helyes. Meg tud szépülni egy ilyen fiú a másik szemébe?
2015. nov. 3. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs vonzalom, akkor nem fog működni hosszú távon, barátokkal is lehet jókat beszélgetni úgy, hogy közben nem lesz több, mert az a vonzódás nincs meg.
2015. nov. 3. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
A rossz fogakat rendbe lehet tenni, le is lehet fogyni. Ez a kettő már sokat változtathat az ember külsején, hogy jobb kisugárzása legyen és vonzóbb legyen. Persze ehhez sokat kell dolgozni, de semmi se lehetetlen. Az persze egy másik kérdés, hogy a kérdező akar-e ennyit várni, mire a srác ezeken a dolgokon átmegy.
2015. nov. 3. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Rossz fogak esetén van, amit lehet korrigálni, van, amit ajánlott, viszont nem minden kezelés támogatott, és a fogászat nem olcsó mulatság. Szóval aki nem áll úgy anyagilag, nála nem hanyagság, de attól még taszító lehet.

Én is szeretném helyrehozatni, amit gyerekkoromban egy szemét pénzéhes idióta elcseszett a klinikán, de sok pénz, és mostanáig egy nagyobb kiadásra, lakásra tettem félre. A következő terv lehet a fogsorom (nekem hiány nincs, más probléma van, szabályozták, semmit nem használt, sőt, tönkretették a fogaim többségét a fogzománcommal együtt), de vagy nyerek a lottón, vagy sok idő összeszedni a pénzt. :-) (természetesen ha nyerek egy elég nagy összeget, ez lesz az első, amit megcsináltatok)

Én akkor tekintem hanyagságnak ezeket a dolgokat, ha valakinek ott a lehetőség, és mégse segít magán. Az meg előbb-utóbb kiderül, még beszélgetésből is.

2015. nov. 3. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne kezdj bele
2015. nov. 3. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ne menj bele. Én megpróbáltam ilyen kapcsolatot, de egy hónapig se bírtam, egyszerűen nem vonzott.
2015. nov. 3. 18:06
 16/18 A kérdező kommentje:
De ezt nem értem mert valami vonzalom mégis lehet mert miért gondolok állandóan rá, miért szorul össze s gyomrom ha őt látom, miért várom egész nap hogy beszéljünk Stb.
2015. nov. 3. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Szeretetéhségre gondoltál már?

Akkor van ilyen, ha:

- túl régóta vagy egyedül, és nem tudsz mit kezdeni magaddal

- sokan bántak veled rosszul, esetleg ha nem is sokan, de olyanok, akiktől nem ezt várnád

- másoktól nem kapod meg, amit tőle igen

- esetleg barátaid sincsenek

Ha egyébként nem vonz, és ezek eshetősége fennáll, akkor nem ő vonz, hanem az érzés, amit jelenleg ő képvisel számodra, hiányt pótol.

Ezt tedd tisztába magadban.

Én nem tudok jó barátságnál többet érezni valaki iránt, aki nem vonz. Ha egyébként vonzana is, csak vannak számomra negatív tulajdonságai, amiken lehet változtatni, esetleg megpróbálnám rávenni a változtatásra, egy kört megérne (ilyen lenne, hogy mozogjon rendszeresen, ha sovány, ha kövér, vagy hogy a fogait csináltassa meg - szabályzásra nem venném rá, azzal én is megjártam, de ha hiányzik, a pótlásra megpróbálnám, mert az kapásból étkezés közben saját magát is zavarhatja). Pl. a dohányzók nekem azért vannak kapásból kizárva, mert az én szervezetem reklamál, nem viseli el egy fedél alatt tartósan, nem csak a dohányzást, de én akkor is érzem, ha nem bent szívja valaki, és egyébként figyel a higiéniára, érzékenyebb rá a szervezetem, és tudom, hogy mennyire nehéz leszokni, mert van ismerősöm, aki évek óta próbál, de mindig van, hogy hosszú szünet után idegességében mégis rágyújt pl.

2015. nov. 3. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Voltam és nem bántam, hogy belementem a kapcsolatba. Boldog vagyok, mert végre, olyan emberrel vagyok, aki szeret, tisztel, becsül.

Amiket írtál, ugyan ezt leírhatnám róla. Ő szeretne változtatni magán, csak hát ugye a pénz(már ami a fogsort illeti)...de majd szép lassan.

Szóval igen megtud, bár én csak magam nevében tudok beszélni.

2015. nov. 4. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!