Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most tényleg a barátom vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg a barátom vagy többet is akar?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel minden nap beszélek. Velem meséli el a lány ügyeit, hogy Ki tetszik neki éppen meg ilyesmi, de az zavarja ha én is mesélek neki ilyenekről meg az se tetszik neki ha nekem éppen nagyon bejön valaki. Rengetegszer érzem úgy, hogy flörtölni próbál velem. Mindig elmondja mennyire szeret meg, hogy Milyen fontos vagyok neki. Azt szokta mondani, hogy mindennél fontosabb vagyok számára. Pedig van egy másik lány akibe azt mondja talán szerelmes, de a szüleinek meg mindig rólam mesél és ez a szüleinek is feltűnt. Szóval nem értem, hogy most mit is akar igazából
2016. jan. 14. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
eleg érdekes a szitu az biztos... szerintem bejohetsz neki mert különben nem mondaná el kik tetszenek neki hogy hol ebben a logika? kíváncsi lehet arra mit reagálsz rá
2016. jan. 15. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azzal, hogy elmeséli az ügyleteit, féltékennyé akar tenni. A reakciója a te történetedre pedig egyértelműen azt jelzik, hogy féltékeny...

Tuti bejössz neki, esetleg szerelmes is. De szerintem mindenképpen többet akar barátságnál.

2016. jan. 15. 00:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2016. jan. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!