Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akibe már nagyon rég óta szerelmes vagyok. Mindig engem néz, ha pedig elkapja a pillantásomat akkor pedig szemezünk, ha szünet van akkor mindig egy olyan haverjához megy aki ott van a közelembe például a padtársamhoz is elég sokszor szokott menni pedig annyira nem kedvelik egymást. Vagy ha egy irányba tartunk és a végén véletlenül találkozunk az rögtön kínos a számunkra és azonnal a másik irányba megyünk. A többi lány osztálytársammal egyáltalán nem így viselkedik. Velük igazából nem is foglalkozik, egyedül csak velem viselkedik így. Ráadásul a többiek mindig azzal szívatnak minket hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Egyszer például mind a kettőnknek herpesze volt ugyanakkor és mindenki azt hitte hogy azért, mert csókoloztunk. Sokszor gondolkoztam azon, hogy elmondom neki mit érzek de félek hogy másnapra az egész iskola ezen csámcsogna.
2016. jan. 14. 22:01
 1/4 anonim válasza:
nem.
2016. jan. 14. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Áruld már el hogy lehet ilyen módon valaki szerelmes. Maximum tetszik, de a szerelemhez komolyabb dolgok kellenek mint ezek a gyerekes szemezgetések. Ne legyetek már dedók.
2016. jan. 14. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami alakul, de ez inkább vonzódás. De akármi lehet még belőle, sok sikert!

Amúgy kit érdekel, hogy ezen csámcsogna az iskola? Ne érdekeljen már mások véleménye...

2016. jan. 15. 00:35
 4/4 anonim ***** válasza:
hát ha szoktatok néha beszelni, gondolom máskép nem esnél így bele :'D
2016. jan. 15. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!