Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem nek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok.Tegnap ezt elis mondtam neki.Kb. ezután másfél órát sétáltunk a hóesésben.Azt mondta nekem hogy nem alarja elsijetni.Hogy megakar ismerni engem.Meghogy annyira kell megismernünk egymást hogy a másiknak ne csak a külsejét szeressük hanem a belső értékeit.Na szoval azt nondts megakar ismerni.Nem egy suliba járunk.De hétfőn és néha szerdán,meg pénteken találkozni szoktam vele.Sokan azt mondták nekem hogy hivjam el valahova.Pl. korcslyázni,beszélgetni.Jó ötletnek tartom.De vajon nem fogja tolakodónak venni?Vagy nem is tudom.Nagyon kedves volt velem.Komolyan mondta a dolgokat tegnap.Tetszem neki?Van esélyem?Mit tegyek?2016. jan. 5. 14:39
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan mondta, akkor persze, hogy van esélyed. Persze azt se felejtsd el, hogy lehet csak tapintatos és nem helyett mondta ezt a szöveget. De persze, próbáld meg elhívni és ha szívesen megy akkor eléggé esélyes, hogy Te is érdekled őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!