Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik, a baratnom azt mondta h en is tetszem neki. Azt mondja hogy: mindig mellem ul,mindig koszon nekem, folyton piszkal, mindig velem foglalkozik, meg hogy velem nem bunko es a tobbiekkel meg az. Hat azert van egy masik lany is akit en utalok es sztem az tetszik neki. Meg egyszer integettem neki a buszrol es o elpirult. (Mellesleg en is elszoktam sokszor) Lyukas oraban pedig megkerdeztek tole a haverjai felelsz vagy mersz kozben h kivel akar jarni es azt mondta h velem (de sztem ez csak vicc)

2016. jan. 1. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a kérdés. Mármint, meg válaszoltad saját magadnak...
2016. jan. 1. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat az akerdes h tetszem e neki vagy csak viccbol csinalja? Ja es egyebkent 13/L
2016. jan. 1. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy a lányok miért hiszik viccnek azt amikor egy fiú nyíltan kimondja, hogy tetszik neki... Sőt még a lány jelenlétén kívül is... A fiúk nem szoktak ezzel viccelni...
2016. jan. 2. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
De ez nem igaz o direkt csinalja! Egyeb valasz??
2016. jan. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!