Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Hogy tudnek kozeledni?
Figyelt kérdés
Van egy fiu az evfolyamunkban aki tetszik. Egy heten egy kozos orank van de a folyoson mindig talalkozunk. Tobbszor lattam h mar figyel. Egyszer a kozos oran el is kezdtunk beszelgetni. Meg is nevettetett. En is megnevetettem. Amikof beszelunk nem tdom letorolni a kepemrol a mosolyt. De ugy vettem eszre h o is mosolyog. Egyszer tesin nekimentem de veletlenul es elkaromkodtam magam. Erre o bocsanatot ker es megkerdezi h jol vagyok e. Mikor elmegyek mellette mindig beletur a hajaba. Viszont akarmikor talalkozunk soha nem szol ozzam nem is koszon es mikor vege van az oranak felall es kimegy a terembol...mit csinaljak? Hogy kozeledjek ha egyaltalan ereklem?kerlek segitsetek!:)2016. jan. 8. 15:57
1/3 anonim válasza:
a srác oan min en en se közönök nagyon es ha kicsengetnek huzok haza:'D na jó szoktam köszöni de nem mindig xdd de am tecchec neki lehet félénk am te ismered:'D
2/3 anonim válasza:
Biztos tetszesz neki minden apro kis jel arra utal figyel teged haj turas stb.. Szerintem azt hiszi hogy nem kolcsonos az erzesed iranta es ezert nem mer ugy visszonyulni hozzad. Szoval probalj meg mindenkepp kozdledni hozza hogy tudja hogy kolcsonos.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi mind a kettotoknek:)
2016. jan. 9. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!