Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Üdv! Ez most akkor barátzóna?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Ez most akkor barátzóna? Vagy hogy van? Tényleg nem tudom. Lányok/fiúk help!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már lassan 1 éve kornkrétan halálossan beleszerettem az eggyik osztálytársamba. (8. Járunk. Ő 14 én 15. Nem buktam egyszer se) És nyáron nagyon sokat beszéltünk. Ő kint volt romániában valami táborban. És mondta h beszélt egy helyes sráccal. Én meg elmondtam neki fb-én. Tudom h ezt nem ott kell megvitatni, de bepánikoltam, és megijedtem h elvesztem... hogy nem voltam elég gyors... no mind1... akkor azt mondta h nagyon szeret, de ő úgy mint egy testvért. És hogy "nem barátnőnek való", és 8-ik végéig meg végképp nem akar semmit. Senkitől. Mint ne mondjak teljesen össze omlottam. De folytattam a beszélgetéseink. Azótam már sokszor találkoztunk. Első tali végen hosszan megölelt. (Szerintem megvolt 1-2 perc) sztán a 2-ik találkozonál már egyböl megölelt hogy mellé értem. Mikor már muszály volt bemennie akkor kaptam újra egy nagy ölelést és egy puszit. Aztán a 3. Találkánál már többször is átölelt töbször is adott puszit. Én úgy éreztem h a felegekbe kerültem ahogy átölelt. A kapujuk alatt áltunk/ültünk (a végénél, elötte elmentünk sétálni meghívta, fagyira stb.) És mire vissza kellet volna mennie akkor voltunk a kapujuk alatt. De még 1-2 órát beszéltünk. Már voltam bent is nálluk. Mutatta mivel szokott játszani. Elmondta történetét mesélt. És rámdölt a kanapéjukon. (Van egy "kabalám" ami tényleg hozzám nőtt. Konkrétan olyan az a tárgy mintha az életem lenne. Persze csak szinbólikussan. Soha még anyámnak is csak nagyon ritkán került a kezébe. És csak amikor elkérte.) Én a kezébe adtam (tudja h mit jelent nekem az a tárgy.) És akkor átölelt és hosszan nézett a szembebme. Belépett az apja, erre visszább ugrott és a tárgyam vissza dobta azzal az arc kifejezéssel h "na jó vissza adom." (Meg akartam csókolni... nekem az első csókom lett volna... :/ ) nah mind1. Utánna is találkoztunk, beszéltünk de megint olyan lehetőséget nem kaptam. És próbáltam kialakítani a helyzetet, de ő nem hagyta... és azóta azt is mondta (fb) hogy mindennél jobban szeret, de azt is h én vagyok a legjobb barátja... :( meg hogy nem akarna rosszat soha nekem mivel én vagyok a legjobb barátja. De amúgy nem olyan lány aki nagyon dobálgatná a smiley-kat, de nekem több "puszi dobos"-at küldött meg matricákat nagy szívekkel. Meg el akar vinni vásárolni h kicsit "komolyabb" ruháim legyenek. (Rocker ő is meg én is. Csak h szerinte úgy is kéne ötlöznöm, ő nem öltözködik annyir arockernek. A balancsa meg a gatyája néha rockeresebb.) Már beszéltünk mindenről. 10/7re pontozott de csak az a baja h kicsit kipattogzottam... sajna ez van.. most kijöttek kicsit... nah meg h a ruhám annyira nem tetszik neki. Meg a szakállammal is baja van... no mind1... ennyit meg változtatok szívessen érte... csak tudnám hogy akkor most mi is van... elnézést hogy ilyen hosszú. És hogy ha értetelen meg a helyesírási hibákért. És előre is köszi! Kérlek a bunkozásokat kérem mellőzni. Köszi még egyszer

2016. jan. 13. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy ő tényleg közeli jóbarátként kezel téged, semmi többként. Kicsit érződik az írásodon,mintha meg próbálnál győzni minket (magadat),hogy ez több,mint barátság, de egyértelműen barát vagy neki. Ilyenkor hajlamos az ember mindent belelátni a dolgokba, de próbálj objektív lenni. Ha többet érezne,megmondta volna.
2016. jan. 13. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nem fog többet gondolni, mint barátság. Én jártam ugyanúgy anno, hogy olyan lányért voltam oda, aki ugyanilyen jeleket adott, majd jól pofára estem. Ne ess ebbe a hibába. vagy kezeld barátként, vagy sehogy, mert magad alatt leszel. Nem fogtok összejönni... Engedd el... Az időd áldozd olyanra, aki majd nem 10/7-re, hanem 10/11-re értékel, pattanásosan is, szakadt ruhában is és szakállal is ;) nekem is eltartott egy ideig, mire megtaláltam a lányt, aki MINDIG a világ legjobb srácának tart, mindegy mibe vagyok, mi történik velem. Mert a pattanások elmúlnak egy nap, a szakállad le lehet vágni, ruhát lehet cserélni, de az ember attól még ugyanaz. A külseje a ruha alatt és a pattanások mögött is, valamint a belsője is ^^ 21/f
2016. jan. 13. 01:36
 3/9 anonim válasza:
Én lány vagyok és volt egy ilyen fiú az életemben. Járni akart velem, de én csak a legjobb barátomnak tekintettem. Aztán sokat beszéltünk meg bohóckodtunk együtt és én is beleszerettem...Szerintem vesd fel többször neki hogy járnál vele, mert nekem ez az illető egy egyszer mondta (amikor visszautasítottam) és aztán arra vártam hogy megtegye még egyszer, mert nem tudtam úgy érez-e még.
2016. jan. 13. 12:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És értem... de remélem az utolsónak lesz igaza. De meddig várjak vele h megmondjam megint? Mert ugye abban van valami h a 8ik eléggé fontos. És most lesz a központi. Akkor várjak 8 végéig? Vagy csak a központi utánig? Köszönöm még 1x a válaszokat!
2016. jan. 13. 17:24
 5/9 Ksisksk válasza:
Ne add fel mindent tegyél meg érte ha szereted :D
2016. jan. 13. 21:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönóm a válaszod! Csak tényleg annyi lenne a kérdésem még hogy meddig várjak? Mert a felvételi most szombaton lesz. És hogy utánna? Vagy várjam meg a 8. Végét? A válaszokat előre is köszónöm.
2016. jan. 13. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

#nemtomhányadikválaszoló aki azt írta, hogy ne add fel,ha szereted, harcolj érte

Na én pontosan ezt tettem és pofára estem olyan szinten hogy egy év után sem érzem úgy hogy nekem valaha is szükségem lesz kapcsolatra. Nem kell fejetlenül ugrani mindenbe, ha érzed,hogy sínen vagy, csak akkor.

De kérdésedre válaszolva, várj egy hónapot, kettőt. Addig neki is van lehetősége átgondolni a dolgokat plusz nem fogja akaratos, értetlen nyomulásnak hinni.

2016. jan. 14. 03:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor várok. Azért reménykedem. :) Mindenesetre nem tudom ha nem jön össze mi lesz... na mind1. remélem azért össze jön :) És még egyszer köszönöm szépen!
2016. jan. 15. 09:35
 9/9 anonim válasza:
Szerintem is varj emelett egyetertek az elottemszoloval
2018. jún. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!