Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tényleg tudják?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg tudják? (barátzóna)

Figyelt kérdés

A zárójelben utaltam ugyan a lényegre, de gondoltam, jobb, ha itt írom le.

Amikor egy fiú szeretne barátnőnek egy bizonyos lányt, akkor gyakran elköveti azt a hibát, hogy nem közeledik felé elég nyilvánvalóan, aminek az oka a túlzott félelem, tapasztalatlanság, stb...

Az eredmény pedig ismert, csakis baráti barát lehet, igazi nem.

Ezt a legtöbben a fiú hibájának róják fel, én mégis megkérdeznék valamit.A lányoknak elvileg jók a megérzéseik, a testbeszédet is jól látják és ebből következik, amit korábban hallottam: tudják, hogy mit szeretne a fiú, mert teljesen világos a dolog.

Ha viszont így van, akkor miért nem adnak neki egy kis lökést, miért művelik ezt vele? Mert szerintem ez így egy nagyon ocsmány dolog.

2012. jan. 16. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
mert a női megérzés valójában a logika teljes hiányában kigondolt vélemény
2012. jan. 16. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Adnak lökést, csak vedd észre ÉS használd ki.
2012. jan. 16. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
csefy ezt qrva jól megmondtad, lopom :D
2012. jan. 16. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell lökdösni, van jelentkező bőven. Örülnek ha találnak egy madarat, aki meghallgatja őket. Nyomulni kell már az elején, h tudják mit akarsz tőlük. 34F
2012. jan. 16. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem aktuális a dolog sajnos. :(

Milyen lökést szoktak adni? Azért erre kíváncsi volnék.

2012. jan. 16. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt barátzónázott barátom. Az a srác, akivel barátkoztam, általában tetszett. És eddig csak én lettem lebarátzónázva. :(

Olyan volt, hogy tiszta depis voltam, és egy srác szimpi volt, és megértő, vele pedig így, kerek perec közöltem, hogy semmit nem akarok tőled, de mivel megértő vagy, szívesen sírnék neked a lelki nyűgjeimről. Az se izgat, ha nem érdekel, csak bólogass néha.

Ő röhögött, aztán ennyi volt nagy "barátságunk" de nem is próbálkozott, igazából nem is érdekeltük egymást, csak vkinek jó volt siránkozni, aki úgy tett, mintha érdekelné.

Amúgy mindig tudtam, ha egy srác akart valamit, és ha tetszett bátorítottam, ha nem, elég nyomatékosan leráztam. Én nem űzök ilyen piti játszmákat.

20L

2012. jan. 16. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki konkrétan hogy mit akarsz azt ha nem tetszik neki akkor meg küld el. Azt kész. :)
2012. jan. 16. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában tudom kinek tetszem, de könyörgöm egy felnőtt férfit ne kelljen már lökdösni. Őszintén nem jönnek be a félénk férfiak.

26N

2012. jan. 16. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:
26/N, sok oka lehet annak, hogy ilyen. Lehet, hogy sokan lekoptatták, konzervatív nevelést kapott és a többi...
2012. jan. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!