Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok 1 nálatok gyengébb fiúval akit ti is össze pakoltok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok2012. jan. 16. 15:06
2/10 anonim válasza:
Csak olyan fiúk vannak. Xena 2567/N
4/10 A kérdező kommentje:
nem nem akarok verekedni vele :D
2012. jan. 16. 15:11
5/10 aszomszedneni válasza:
segítenétek ? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
6/10 anonim válasza:
Ha jobb a helyesírása, mint a tiéd, akkor feltétlenül javaslom!
8/10 anonim válasza:
Heh, én majd' 10 kilóval vagyok nehezebb a barátomnál :P (nincs egész 60 kiló)
Bár igazság szerint nem nevezném nálam gyengébbnek, lazán felemel és megtart a szentem :D
Külső szemlélő számára viszont tényleg gyengébbnek tűnik nálam.
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok nagydarab, testre és magasságra is bőven az átlaghoz tartozom, de már összeakadtam 2 ilyennel is. Nekem nem akadály, inkább őket szokta zavarni...
szóval engem nem feltétlenül zavar, ha a fiút sem, és ilyen szempontból, ha megvan a vonzalom, érzelmek, stb. akkor simán
15L
10/10 anonim válasza:
Miért, a sportoló lányok is mind kizárólag sportoló fiúkkal járnak, vagy leszbikusok? Na ugye. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!