Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátzóna?
Figyelt kérdés
EGY HAVEROM facen beszélget egy lánnyal, akivel kavart egy szórakozóhelyen, előtte nemismerték egymást. Aztán pár nap után szóbakerült a lány pasija, meg hogy hova ment vele, meg mit csinálnak. Ez barátzőna, vagy az hogy végre menjen át, és varrja le?2012. aug. 10. 21:29
1/5 anonim válasza:
Miért van kiemelve, hogy "egy haverom"???
Két ok lehet:
Nem akarod, hogy téged szapuljunk, hogy h.lye vagy
Nem akarod, hogy szapuljunk téged úgy, hogy te nem is vagy benne ebbe. De ez irreális feltételezés, mert akkor miért érdekel???? :DD Ha csak egy "haver"...
Amúgy ez az, hogy akadjál le rólam, van barátom. De ha KAVARTATOK, akkor én már be is szivatnám a csajt, mert egy ribi.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. A kérdésekre nemválaszolnék :) Köszi, sajnos erre tippeltem énis
2012. aug. 10. 21:35
3/5 anonim válasza:
A csaj villogni akar a pasijával, és a tudtára adni, hogy milyen kis sarki... =) Mert vagy barátja, de kavar másokkal...Színvonal ;) :/
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, szóval nem barátzóna, hanem kb ribi, vagy olyasmi. Sok dumálás után esetleg lehet még barát is :D Szóval jólértem ha télleg lenne valami akkor hallgatna a pasiról.
2012. aug. 10. 22:34
5/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon teljesen mindegy, hogy Te rólad van szó vagy másról :)
Am. meg lehet, hogy a lány egy olyan kapcsolatban van ami már nem túl jó és keresi azt aki vigaszt tudna neki nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!