Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ancsa2002 kérdése:
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba.
Elmondtam neki de azt mondta hogy neki más tetszik. :(
Ez nov.18-án volt.Azóta rám se nézett...
Ezen a héten viszont minden órán és szünetben csak engem néz.Szerintetek tetszem neki,vagy már nem tetszik neki az a másik lány?
13/lány
2016. jan. 8. 23:48
11/14 anonim válasza:
bocs de nem tudlak én se komolyan venni
12/14 anonim válasza:
Ha továbbra sem tudsz érzelmileg a közelébe kerülni, ideje tovább lépned rajta, hogy ne 'szenvedj' tovább.
13/14 anonim válasza:
Felejtsd el ha nem jött össze. Nehéz, de menni fog. Nekem 2 szerelemből sikerült 'kigyógyulnom' pár hónap alatt. Nehéz volt, főleg hogy évfolyamtársaimről van szó, de sikerült:)
14/14 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle,hogy most tetszel-e neki.Jó hogy volt bátorságod neki elmondani,amikor nekem elsőnek tetszett egy fiú nem mertem neki elmondani de szerintem látta rajtam én nem mondtam el neki és összejött barátnőmmel.De azóta már túl vagyok rajta, ha neked sem jön össze akkor próbáld meg elfelejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!