Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom már 2 éve de mást is szeretek. Nem tudom. Mi tévő legyek? 20/l
Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve van barátom nagyon kötődök hozzá és szeretem de ez már nem szerelem... nem bírnám elhagyni.. viszont van egy osztálytársam aki iránt nagyon nagyon erős érzelmeket táplálok és nagyon jóban vagyunk ez is tart már fél éve.. és szeretem őt is nagyon.. többet érzek iránta is mint barátság ha nincs velem sokszor eszembe jut nagyon sokszor hiányzik.. és tudom hogy ő is ugyanezt érzi.. csak ő szenved ez miatt mert csak vagyunk megy az idő és semmi nem történik.. ő állandóan csak reménykedik hogy mikor lépek már valamit de egyszerűen nem tudok mit tenni mindkettőjüket szeretem nem birnám elengedni a barátom nagyon kötődök már hozzá.. viszont ha az osztálytársam elveszíteném akkor is beleroskadnék... ő meg nem tud miattam más fele nyitni folyton csak reménykedik.. nagyon sokszor összeveszünk mert elege van sokszor az egészből kitör.. és olyankor elmondja hogy befejezte.. de nem telik el pár nap és újra kezdődik előről mert nem bír elhagyni nagyon szeret... mit csináljak? Olyan tehetetlenül állok az egész dolog előtt, lassan beleőrülök.. csak azt veszem észre hogy egyáltalán nem vagyok boldog ebben a helyzetben.2015. okt. 10. 15:38
1/3 anonim válasza:
nincs örök szerelem, a szerelem szereteté alakul
azt kel eldöntened h szereted e annyira a párodat folytatod vele
vonzalmak, fellángolások mindig lesznek
ha most az osztálytársadat választod és összejöttök egyszer elmúlik a szerelem és megint lesz valaki te meg megint ugyan azt a kört futod újra és újra
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben biztos szakítanék és összejönnék az osztálytársammal.
3/3 anonim válasza:
#1-es válaszolónak adok igazat. Ha úgy érzed barátoddal a továbbiakban is működne a dolog(családalapítás,stb.) akkor vele maradsz. Ha pedig úgy érzed még nem élted ki magad és nem akarsz leragadni a következő 5-10 évre barátodnál, összejössz a másik pasival. Ha a pároddal minden működik, stabil a kapcsolat, szerintem kár lenne mindent eldobni. Lehet a másik sráccal nem működnének ilyen jól a dolgok. A helyedben megpróbálnám barátoddal feldobni a kapcsolatot újra, gondolkozz el, az utóbbi időben az is lehet, hogy valamiért eltávolodtatok egymástól, azért agyalsz másik pasin. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!