Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozni akkart velem vagy komolyak voltak a szándekai?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit régóta ismerek látásból és már akkor is tetszett. Egyik nap pár héttel ezelőt a barátnőimmel kint ültünk és beszélgettünk oda jön hozzánk ő és még kettö haverja. Neki álltak kérdezgetni minket hogy mi a nevünk hány évesek vagyunk stb stb.. elég bunkónak tűntek mint ha csak szivatnának minket és végül haza mentünk. Este jön az értesítés facebookon ő volt az és bejelölt csak ő csak engem vissza igazoltam rögtön utána rám írt olyan édes volt teljesen más énét mutatta szinte reggelig beszéltünk. Másnap megint rám írt és felhozzta,hogy találkozzunk valahol belementem és keső délután elmentünk sétálni olyan jó volt annyi közös volt bennünk nagyon jól elvoltunk. Haza kisért és úgy éreztem próbál megcsókolni de én megijedtem és elköszöntem töle gyorsan. Késöbb megint rám írt azt mondta imádta a nevetésem és gyönyörű vagyok. Másnap megint beszéltunk . A barátnőmel elmentünk sétálni és össze futottam vele meg a haverjával rá köszontem de olyan fura volt alig akkart vissza köszöni utána megint össze futottunk a haverja meg csak ki nevetett mikkor elmentem mellete. Este megint rám ìrt mint ha semmi nem történt volna.. Aztán 3hétig mindennap beszélgettünk és már 1hete nem ír egyszer csak megszakadt és én közbe bele szerettem teljesen. Most csak szórakozott velem vagy megunthatott? Nem értem:( Ja és ő 19 én 16.2016. jan. 8. 19:59
1/4 viki10000 válasza:
vannak ilyen fiúk akik egy lányt nem mutatnak be a haverjainak vannak akik "szégyellik vannak akiknek ez még igy korai vannak akiknek "nagymenőnek" akarnak tűnni a barátai elött aki csak lefekteti a csjokat akit nem érdekel a szerelem stb..de közben teljesen mást éreznek de félnek hogy a barátai ettől elutasítják.
beszéld meg vele a dolgot hogy mi volt ez..csábisd el hogy beléd szeressen és törd meg a jeget ^^
szurkolok :3
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2016. jan. 8. 23:01
3/4 anonim válasza:
Szomorú, hogy ez neked a szerelem, mert ez nem az...
Fogalmam sincs, mik a szándékai, viszont olvasva ilyen emberekről összeteszem a két kezem, hogy nem vagyok ilyen. Talán ezért nem is epekednek így utánam a lányok a semmiért :)
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg a haverjai miatt más, de ha ennyire, akkor az nekem eleve nem lenne szimpi. Ezt a "menőzést" annyira rühellem. Na de mindegy, nem ez volt a kérdés, bocsi. :) Viszont az már eléggé árulkodó jel, ha egy hete nem is jelentkezik meg semmi. Ebből én azt szűrném le, hogy csak szórakozott. Bár mondjuk ez függ egyéb körülményektől is, meg persze attól is, hogy mi zajlott az utolsó beszélgetésetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!