Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltitek barátnőtöket, ha elmegy szórakozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem arra gondolok, hogy megcsal, vagy valami, hanem valami rámászik vagy még durvább történne vele... Szép barátnőm van többen is próbálkoznak, de ez annyira nem zavar (persze valamilyen szinten féltékeny vagyok, mert szeretem, de ebből nem csinálok problémát). Amikor elkezdtünk beszélgetni, akkor még nem voltunk együtt, és mondta hogy rámászott a bizonságiőr illetve amikor ment a buszhoz (bejárós) akkor kocsiból figyelték. Megértem, hogy a baráti társaságával akar lenni, és nem akarok oda pofátlankodni csak féltem, és nem akarom, hogy egy erőszakolásban legyen része, ami szerintem senkinek nem hiányzik.2015. dec. 8. 14:07
1/2 anonim válasza:
Nem, nincs barátnőm :'D
Na de komolyan..ha lenne akkor én is biztos nagyon félteném :)
2/2 anonim válasza:
Nem féltem, ha tudom kikkel megy és mennyi olyan fiú megy, akiket ő nem ismer. De egy olyan buliba én el nem engedném, ahol csak a barátnője van és mellette vagy 5 idegen fiú, csak hogy pasizhassanak... (Mert a fiú ismerősei nem másznak rá, mert tiszteletben tartják, hogy kapcsolata van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!