Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiúnak milyen szándékai lehetnek egy 15 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Szerintetek csak AZT akarja?2015. okt. 11. 17:10
1/7 anonim válasza:
nem feltétlen. 3 év nem a világvége.
2/7 anonim válasza:
Attol fugg hogy a fiu milyen marmint kedves es joszivu e vagy sem .
5/7 anonim válasza:
En 19/f vagyok es a baratnom 15
Ugye 4 ev kulombseg es o se ertette hogy en miert pont vele akarok lenni.
Volt hogy beadta nekem hogy kitudja hogy milyen szandekaim lehetnek a hatterben.
Elvegre igazat adok neki mert meg csak 0.5 honaposok voltunk amikor ezt mondta
De en biztositottam afelol hogy ha csak sexre mennek akkor nem vele lennek. Es mondtam hogy nekem van turelmem es kibirom sex nelkul ( itt a jobb kezem) amig o azt nem mondja hogy mehet a buli.
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül akarja csak AZT, de túl sokat valószínűleg nem akar várni.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltétlenül. Persze nem árt résen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!