Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laci 80 kérdése:
Szerintetek beprobalkozzak? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsnom akivel nagyon jo fiu-lany baratsagban vagyok..De ahogy az szokott lenni en kezdek iranta tobbet erezni.En is kozeledek hozza,o is felem.Hivott mar el helyekre ahol tudtunk lketten beszelgetni dolgokrol ..Szerintetek o is erezhet igy ahogyan en ? Felek egy kicsit hogy ha o nem igy erez akkor az art a baratsagunknak:((2016. jan. 7. 00:59
2/4 anonim válasza:
Hát...Nekem is így volt.Én bevallottam neki, hogy mit érzek iránta de nem jött össze(sajnos a lány nem volt egyértelmű :/ )...Azóta csak barátok vagyunk mint azelőtt.Lassan már másfél éve.És ugyan úgy beszélgetünk dumálunk stb..Szerintem egy próbát megér ha mást nem :)De ne húzd az időt.A barátság megmarad.
17/F
3/4 anonim válasza:
Hat szerintem mondd el neki es utanna lehet megtetszel neki ^~^
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 😄
2016. jan. 9. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!