Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzek így? Szeretethiány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Szeretethiány?

Figyelt kérdés

Szaisztok! :)

17 éves lány vagyok. Az a helyzet, sosem volt még barátom, de nem is hiányoltam, hogy legyen. Mindig úgy fogtam fel, hogyha jön valaki az életembe akit tényleg érdemes szeretni azt tudni fogom, és nem bánom, ha várnom kell rá. Na adódodtt is egy ilyen, találkoztam egy fiúval. Rengeteget beszéltünk, elmentünk randizni, nagyon megszerettem. Sok volt a közös téma is, már csak az nem volt kimondva ami köztünk volt. Tényleg nagyon megszerettem. Sokszor itt is aludt, és imádtam vele aludni, sokat jelentett. És itt jön a csavar, egyik napról a másikra nem volt elérhető, aztán azt láttam, hogy összejött az exével. Nagyon megviselt a dolog, mert bár csak 1,5 hónapig volt ez az egész kavarás, vagy nem is tudom, ő volt az első szerelmem, és boldog volam vele. (Ez három hónapja volt) Azóta sem igazán találom öngam, mindig ő jár a fejemben. Próbálom elfelejteni, és több-kevesebb sikerrel megy is. De egyszerre érzem azt, hogy "sosem leszek már szerelmes" (persze tudom, hogy ez csak átmeneti) és azt, hogy nagyon igénylem azt, hogy valakitől megkapjam ezt a szintű szeretetet, amit akkor. És, hogy szerethessek valakit. És még most sem nézek senkire úgy, hogy fuuh akkor legyen ebből valami. Persze megnézek egy-egy helyes fiút, de nem akarok kapcsolatot ezek után. Eközben viszont annyira hiányzik egy ölelés, vagy csak egy kedvesebb mosoly. Sokat jelentettek az ilyen apró dolgai is, és nem tudom, zavar ezeknek a hiánya. De még mindig őt szeretem, és nem tudom, hogy miért érzek ezzel kapcsolatban így. De már aludni sem tudok olyan gyomorgörcsöm van így éjszaka. :(

Köszönöm!

2016. jan. 4. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam a nagy első szerelem után :/ de lesz még több is neaggodj :O és azok is fájni fognak :( már ha nem lesz meg rögtön a végsőd :D
2016. jan. 4. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy ez szeretethiánynak is nevezhető...elvégre annyira ragaszkodsz még mindig a fiúhoz, hogy a gesztusai hiánya, már aludni se hagy. Semmilyen fiú nincs a láthatáron? Egy boyfriendre van szükséged, mert az írásod alapján ezeket a hiányokat még egy legjobb barát (lány/fiú) sem tudná neked betölteni. Maradj erős és ne hidd hogy ő volt az utolsó akit szeretni tudtál!
2016. jan. 4. 23:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igen sajnos bár van két nagyon közeli barátnőm is, és egy nagyon jó barátom, hiába szeretem őket is, egyszerűen a közelébe sem érnek ezek az érzések annak amire vágyom. Má-már ijesztő, hogy ennyire nem tudok elszakadni ettől. Pedig ha őt nem ismerem meg akkor mai napig ellennék a kis világomban, várva a szőke herceget fehér lovon. :D
2016. jan. 4. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez bizony kemény szeretethiány és kötődés. Lassacskán csak kihevered,addig is ajánlom a társaságot,könnyebb úgy felejteni,hogy nem azon gyötröd magad ,hogy mekkora egy álszent f.kalap volt a barátod... Fel a fejjel!:)

16/f

2016. jan. 4. 23:28
 5/10 >_< ***** válasza:

Elveszíteni egy ilyen személyt nagyon keserű érzés az ember számára és sokáig fájni fog :( Nincs esélyed arra, hogy visszaszerezd őt? Szerintem ha az a kapcsolat egyszer már ilyen hosszú időre meg tudott szakadni, van esélyed arra hogy újra megszakadjon, és szabad legyen a srác. Ha nem, akkor is fel a fejjel, normális lánynak tűnsz és a párkapcsolatokkal kapcsolatban is nagyon jó a felfogásod, biztos vagyok benne hogy találsz egy olyan személyt aki méltóbb hozzád, csak várnod kell rá :)

Addig is kapsz egy ilyet, kitartás!!

1.bp.blogspot.com/-nzgo_owSdeE/UWl68Fn9XdI/AAAAAAAADXY/tZP_3Kc1v2I/s1600/sending-virtual-hug-facebook-emoticon.jpg

18/F

2016. jan. 4. 23:29
 6/10 Tozser Alex ***** válasza:
0%

Most johetnek nekem majd a kommentek hogy menjek vissza legozni, 13/F, azert ilyen komoly nemvolt, csak ilyen kamaszkori szerelem, Elsonek voltam szerelmes, es azterzem hogy mar sohasem leszek szerelmes, o az igazi, lehet hogy fiatal vagyok, de velem is kb ugyanez van, igaz fiu vagyok, de nagyon szar erzes.

Mintha bizonytalan lennek, nehez megfogalmazni, meg mindig hiszem hogy lessz valami de lehetetlen, Tudom fiatal vagyok, De ahogy enis majd, ajanlom nekedis : Van meg hal a tengerben, majd tulleszel

2016. jan. 4. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj vissza legozni öcsém
2016. jan. 4. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Mar csak azert is mert irtad xD

Menj vissza legohni! :D

2016. jan. 5. 12:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

A visszaszerzésre semmi esély sajnos, hiszen már három hónapja egyáltalán nem beszélünk. Illetve nem is tudnék ezek után megbízni benne. Mondjuk valószínűleg csak egy szavába kerülne és elfelejteném amit tett, de tényleg nem lenne már értelme ennek. Na igen elég aljas lépés volt, de nincs mit tenni, nem neheztelek rá emiatt, csak rosszul esett.

Nem megbántásból, de 13 évesen nagyon gyerek vagy még, nemhinném, hogy tudod miről beszélsz. Én is voltam "szerelmes" 13 évesen, persze csak ilyen plátói szerelem volt, és így utólag már csak egy butaság, hiszen a gyerekek már ennyi idősen nagynak gondolják magukat, aztán mindenki szerelmes. :D Azért köszönöm a te válaszod is, kedves tőled. :)

2016. jan. 5. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A legós formának csak hogy ne érezze magát annyira szarul:D

: 13/14évesen volt egy szerelmem akiről tényleg azt hittem,hogy ő az igazi (ne nevess:D)... aztán mivel távkapcsolat volt szétmentünk 2hónap után... na mindegy ez most nem ide tartozik. A lényeg,hogy most kezdek rájönni igazán ,hogy amiről akkor azt hittem ,hogy igaz szerelem meg *aszom... Egy vicc volt és csak nevetni tudok rajta. És úgy gondolom,hogy 20éves koromra ugyan úgy nevetni fogok azon a szerelmen amit most érzek(16) egy lány iránt,pedig nem tartanak éretlennek,na meg én sem magamat.(bár nem vagyok szerelmes,itt a koronkénti érettségre akartam kilyukadni.)

Ha megérted akkor megérted,ha nem akkor nem.:D

2016. jan. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!