Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit caináljak ha nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit caináljak ha nagyon nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés
Az van hogy 4,5 honapja költöztem el onnan ahol az a lány lakik akibe szerelmes vagyok! Miután elvégeztem a sulit visszaköltözök(ezen kivül még 2 év) de minden adando alkalommal jövök és meglátogatom!! Erröl csak ennyi a lényeg de mit csináljak amikor ennyire hiányzik? :( Tegnap arra ébredtem hogy olyan erösen átölelt mint még soh :( <3 komolyan annál boldogabb pillanat nem volt az életemben!! És minden ilyen szép emléktöl csak még jobban hiányzik! :( szoval mit kéne tennem?

2016. jan. 2. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos tenyleg nehez, de adna neked egy targyat egy polojat vagy valamilyet lehet talan jobb lenne. Nagyon nehez biztosan, amikor csak tudsz utazz hozza skypoljatok, beszeljetek minden nap. Hany evesek vagytok?
2016. jan. 2. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Én 15 Ő pedig 17! :) Rendben köszi a tippet!
2016. jan. 2. 14:15
 3/3 anonim válasza:

Nagyon szeretlek babamaci <3 <3

Te is hiányzol nekem :( <3

2016. szept. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!