Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány, akibe szerelmes vagyok, tavaly elment hatosztályosba. Azt hittem, enyhülni fognak az érzelmek idővel, de most csak még jobban hiányzik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Távol lakom a sulimtól, és a sport lefoglalja minden szabadidőmet, találkozni nem nagyon tudnánk. Tavaly év végén elmondtam neki, mit érzek, és nem tudott hozzá mit szólni. Egyébként még mindig barátok vagyunk, chatelgetni szoktunk :) . Mit tegyek? (13/F)2015. dec. 12. 21:32
1/3 anonim válasza:
Ha nem nagyon tudnátok találkozni, akkor felesleges belemenni az egészbe, mert nagy csalódás lesz a vége. Felejts el és koncentrálj a sportra.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. dec. 12. 21:44
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem nekem itt már nincs mit írnom, de mndegy azért leírom.
Ne hagyd hogy az érzelmeid irányítsanak az élet minden terén, mert néha jó ha így van, néha nem.
És most ugy látszik pont nem lenne jó neked.
Ha annyira hiányzik, nem hiszem hogy a sportra koncentrálás segítetene legjobban, mert azzal csak leplezed hogy fáj neked
A legjobb ha elgondolkozol mégis mit éreztél iránta, tulajdonképpen mindenen, és lezárod ezt egy időre.
Nekem segíteni szokott ez, de én olyan érzéketlen vagyok mint egy kő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!