Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akibe szerelmes vagyok lány nimfomániás, és én is az vagyok. Mit tegyek?
Te jó Isten.. 15 évesen hogy a pics.ba lehet valaki nimfomániás? Na mindegy nem az én dolgom..:)
A kérdésekre válaszolva :
1) szerintem ha mindketten nagyon szeretitek egymást, nem :)
2) ez csak rajtatok múlik, meg a szerelmeteken.
Minden esetre, sokáig, és jókat kívánok nektek! :)
a lány 17? ha jól értem.
hát amúgy te csak 15 vagy nem hiszem hogy el tudod így határozottan dönteni, hogy nimfo vagy e. meg hát az összes férfi nimfo szinte :D mindegyik annyit kefélne amennyi ideje csak lenne. férfiaknál normálisabb.
lányoknál már más. lehetséges hogy tényleg nimfo.
ergo a férfiak szeretik a szexet, a csaj nimfo. szóval addig dugd ameddig csak tudod. :D ő úgyis ezt akarja. és te is. nincs probléma.
nem lehet ez nagy gond. ha mindketten azok vagytok. akkor lenne gázabb ha csak az egyik lenne az. :) így pedig ki tudjátok egymás igényeit elégíteni.
mert ha csak a csaj lenne az és egész nap csak dugni akarna lehet megunnád, meg fordítva :D de így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!