Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akibe szerelmes vagyok lány nimfomániás, és én is az vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja megismertem egy lányt. Teljesen a véletlen hozott minket össze. Annyi mindenben megegyezünk, annyi mindent ugyanúgy éltünk át... Bármit megtennék érte. Megvigasztalt akkor, amikor minden barátom elhagyott, pedig vele is rondán bántam. Azonban tegnap beszéltünk skype-on, és rátértünk egy kicsit a szex témára. Mondta, hogy van egy titka. Én nagyon faggattam, hogy mi lehet az. Azt válaszolta, hogy nimfomániás. Én is szenvedek ebben a pszichés betegségben, de ez lányoknál ritkább. De ő kicsikét gyenge, és azt mondta, hogyha bármi olyan helyzet adódna úgy is, hogy akár együtt vagyunk nehezen, de nemet tudna másnak mondani. Ezzel hasonlóan vagyok én is. Elmondtam neki, hogy hasonló beteg vagyok én is. Aztán ezt mondtam: De nem akarlak kihasználni, túlságosan kedvellek ahhoz, ő is mondta. Utána perverz hangon hozzátette: ,,Pedig kihasználhatnál.." Nekem 5 méter átmérőjűre tágultak a szemeim, főleg hogy lesz neki egy meglepetésem, amikor átjön. (Gyertyák végig az előszobában, egészen a szobámig, ahol a gyertyák egy szívet fognak formázni, és egy papír is lesz a közepén.) Visszatérve a témára, megkérdeztem, hogy ezt most komolyan gondoltad??? Azt mondta: Igen, viccen kívül. Nem szórakozik az emberekkel egyébként sem, ismerem ahhoz eléggé. 15 éves vagyok, ő 17. Két kérdésem van: Ha egymásnak ott leszünk, akkor egyikünket sem fogja kísérteni egy harmadik személy? A nimfomániát fogjuk tudni normálisan kezelni? Kérlek szépen, ne hülyéskedjünk a kérdés alatt, mert ez nagyon komoly számomra! És nem csak tárgyként tekintek rá!!! Köszönöm szépen nagyon az értelmes válaszokat előre is!!2015. dec. 5. 16:47
11/15 anonim válasza:
A ,,nimfomániás" kifejezést nőkre szokták alkalmazni, a férfiakra inkább a ,,szexfüggő"-t használják.
12/15 anonim válasza:
Ha csak valamelyikőtök lenne az, úgy problémásabb lenne. De mivel mindkettőtök, így megértőbbek tudtok lenni a másikkal, ez nagyon fontos. Na meg így abból sem lehet gond, hogy az egyikőtöknek kevés a szex, míg a másiknak az is sok. Hogy idővel mennyire lesztek kíváncsiak milyen lehet mással, arra nem tudok mit mondani, annyira nem ismerem a "betegség" tüneteit. A nyitott kapcsolat is egy opció, de nem ajánlom. Nem gondolom, hogy sokáig működőképes lehet. 17/L
13/15 KJUsul válasza:
Méghogy férfi.... :D :D :D :D :D Kanos, buta kiskölök. A csaj meg beteg. Nyilván gyerekkori traumák miatt, azokat segíthet feldolgozni egy szakember, 17 évesen, ezzel a felismeréssel, hogy nimfomán, lehetne ennyi esze.
Két kis beteg kölök, semmi más. Gondolom lesz egy csomó kölkük, más és más pároktól és továbbadják ezt a primitívséget. Szomorú jövője lesz ennek az országnak....
14/15 A kérdező kommentje:
11-es köszi, de az én tudtom szerint férfire is mondhatják. 12-es köszönöm, ezen én is gondolkodtam. 13-as nem tudom, a szövegértésed alulról vagy felülről karoclja-e a 0-t, de nem az oktatásodra voltam kíváncsi a kérdésben. Ha ilyen jó kritikusi képességekkel rendelkezel, akkor először nézz magadba, és próbáld tökéletessé tenni magad.
2015. dec. 6. 16:32
15/15 anonim válasza:
Egy valami biztos, az hogyha valaki nimfomániás az nem szerelmes!!! Nem is volt soha, nem tudja milyen az az érzés!
Ez a történet, szenvednek, szerelmet hazudnak hogy megkapják a sexet mint drogot. Sajnos a feleségem beteg, nimfimániás. Képtelenség ilyen ember mellett élni..normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!