Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a leg megfelelőbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a leg megfelelőbb megoldás mindkettőnk számára?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van egy lány aki nagyon teszik és érzek is iránta valamit es az érzés kölcsönös... De a gondok ott kezdődnek hogy én Szatmárnémetibe élek Romániaban o pedig Budapesten. Ugy ismerkedtem meg vele hogy suli szünetekben mindig jön egy rokonánál. Nem szeretnék komoly kapcsolatba kezdeni vele mert ritkán tudnánk talalkozni. Vagyis szeretnék ha több lehetőség lenne találkozni. Esetleg ha érdekel a korom 16 éves vagyok. O pedig 14. Nem tudom hogy mit tegyek.
2016. jan. 2. 02:57
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ügye van a távkapcsolat de az annyira nem könnyű :/
2016. jan. 2. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, de szerintem az ha egyben írnád le azt, hogy legmegfelelőbb.
2016. jan. 2. 14:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Még jó hogy minden apróságba bele tudtok kötni.
2016. jan. 2. 16:26
 4/9 anonim válasza:
Szerintem nezz mas utan biztos faj ezt hallani de ez lenne a legjobb es egyszerubb. Gondolj bele mi a mas a tavkapcsolatban es a sima baratsagban? Nem sok.
2016. jan. 17. 22:29
 5/9 anonim válasza:
Nem csokolhatod,nem olelheted,csak beszelhettek mondjuk napi egy orat. Mondhatod neki mennyire szereted meg ilyenek de nem tarthatod kozel magadhoz. Mi lenne mas ha csak baratok lennetek? Ugyanugy beszelgetnetek elmondthatnad mennyire sokat jelent neked stb ... szoval szerintem tartos kapcsolat nem igazan megvalosithato...tapasztalatbol mondom
2016. jan. 17. 22:31
 6/9 anonim válasza:
Ha o is vonzodik hozzad tenyleg akkor mikor odalatogat akkor csokolozhattok vagy amit akartok kozosen tolthetitwk az idotoket mint egy par de mikor visszamegy mindenki eli az egymas nelkuli eletet ottaniakkal randizik meg minden.
2016. jan. 17. 22:33
 7/9 anonim válasza:
En is ezt csinaltam egy sraccal mikor kikoltoztem amerikaba. Azota is mikor hazamegyek eltoltunk egyutt egy ket ejszakat. Elvagyunk mintha egyuttlennenk es semmi se tortent volna de mikor visszamejovok amerikaba akkor szunet.
2016. jan. 17. 22:35
 8/9 anonim válasza:
Itteniekel randizok o meg ottaniakkal. Es ez igy megy miota kijottem. Akkor voltam 16 o pedig 18. Nem sokat beszelunk mikor nem vagyunk egyutt sak nehezebbe tenne a dolgokat. Szoval azota igy elvagyunk en most 19 o 21.
2016. jan. 17. 22:38
 9/9 anonim válasza:
Remelem segitettem. Az elozo par en voltam 😊😙
2016. jan. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!