Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van erre megoldás? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre megoldás? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban elszántan magam hogy elmondjam az érzéseim annak a lánynak aki mát lassan fél éve tetszik ám a legjobb haverom megelőzött eléggé meglepődtem mert nem említette soha hogy neki is tetszik. Amikor ezt megtudtam (eléggé beégtem) semmit sem éreztem szinte. De mikor hazaértem egy sírórohamszerűség törtrám aztán fogtam egy kést és elmentem a közeli tóhoz majd leültem és mintha valaki azt suttogta volna hogy nincs tovább, vége...... elővettem a kést de kb 1óra gondolkozás után beledobtam a tóba a kést és hazamentem. De az nagyon nagyon zavaró hogy osztálytársam.és magam hibáztatom Hogyan tudnék túllépni rajta?

2015. nov. 3. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A barátodat szard le. A szerelem fontosabb a barátságnál nem a barátoddal akarsz családot alapítani nem vele fogsz lefeküdni nem vele fogsz este összebújni nem vele romantikázol majd a szerelmem fontosabb
2015. nov. 3. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:

A haverod nem tudta hogy neked tetszik a csaj?

Meg, ezèrt most nem kel magadat hibáztatn . Jó, az időzítès pont nem volt jó, de mivan ha a csaj mondjuk tèged jobban bírna mint a haverodat? Ugyanannyi jogod van elmondani hogy mit èrzel, aztán meg ki tudja. Lehet hogy tèged választ.:D 16/l

2015. nov. 3. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzetben vagy,először a legjobb barátoddal tisztázd a helyzetet elmondod neki az igazat.Ha meg tudta akkor nyomulj rá.Ha nem tudta és ő is ugyan olyan helyzetben van mint te,akkor hanyagold egy barát többet jelenthet sokszor egy x ideig tartó kapcsolatnál."Az írásodból ítélve fiatal vagy meg a katergória alapján"
2015. nov. 4. 01:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez jutott eszembe hogy lehet 1-2 év múlva vége a kapcsolatnak és ezért nem is akartam összeveszni vele.Azt mondtam neki hogy tetszik de neki régebb óta tetszett azt mondja. A lány meg azt mondta hogy ő valahogy jobban bejön neki. (szerintem azért mert magas én meg eléggé kicsi vagyok)
2015. nov. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!